Art Clay- rozmaitości
Art Clay- rozmaitości
Mam pytanie. Cy można robić elementy z tego artclayu i przymocować do blachy 925 i jakim sposobem ,czy lutować . Po drugie ,chciałabym wiedzieć ,czy jest możliwe zrobienie na blaszce z 925 jakiejś faktury z artclayu ,czy jak bym posmarowała blachę tym artclayem ,np pastą i zrobiła z tej pasty, już na tej blaszce jakieś esyfloresy ,to czy to by od tej blaszki nie odpadło po wypaleniu?
Najbardziej by mi odpowiadało ,żeby dało się blachę posmarować ty artclayem i zrobić jakieś wzory z wierzchu tej blachy. No niedługo się dowiem bo sobie zamówiłam trochę. Sprawdzę w praktyce i tyle ,ale wszystkie rady na ten temat bardzo mile widziane.
(01-06-2012, 09:42 PM)magda Ładne te rzeczy ,ale chyba z tego silverclayu wychodzi strasznie drogo Patrzyłam ceny i myśle, że z blachy to dużo taniej. Na handel sie nie opłaca chyba.
(01-06-2012, 09:42 PM)magda Ładne te rzeczy ,ale chyba z tego silverclayu wychodzi strasznie drogo Patrzyłam ceny i myśle, że z blachy to dużo taniej. Na handel sie nie opłaca chyba.
(01-08-2012, 12:31 PM)magda Mam pytanie. Cy można robić elementy z tego artclayu i przymocować do blachy 925 i jakim sposobem ,czy lutować . Po drugie ,chciałabym wiedzieć ,czy jest możliwe zrobienie na blaszce z 925 jakiejś faktury z artclayu ,czy jak bym posmarowała blachę tym artclayem ,np pastą i zrobiła z tej pasty, już na tej blaszce jakieś esyfloresy ,to czy to by od tej blaszki nie odpadło po wypaleniu?

(01-07-2012, 10:21 AM)novator Bardzo ładne
(01-08-2012, 12:31 PM)magda Mam pytanie. Cy można robić elementy z tego artclayu i przymocować do blachy 925 i jakim sposobem ,czy lutować . Po drugie ,chciałabym wiedzieć ,czy jest możliwe zrobienie na blaszce z 925 jakiejś faktury z artclayu ,czy jak bym posmarowała blachę tym artclayem ,np pastą i zrobiła z tej pasty, już na tej blaszce jakieś esyfloresy ,to czy to by od tej blaszki nie odpadło po wypaleniu?

(01-07-2012, 10:21 AM)novator Bardzo ładne