Art Clay- rozmaitości
Art Clay- rozmaitości
Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu tworzę w glince Art Clay i coraz bardziej mnie to wciąga,tyle możliwości,kształtów,rozmaitości można stworzyć! Postanowiłam wrzucić kilka zdjęć moich prac.
tak to bursztyn-wyrwany z rąk pewnej pani turystki. Nie stopił się bo go nie wypalałam,obsadziłam go na samum końcu. Na szczęście udało mi się w miarę dobrze wykonać kształt bo AC ma to do siebie , że potrafi robić niespodzianki po wypaleniu a że posiadam piecyk to nie mam kontroli nad tym jak przebiega wypalanie. Ale już teraz pracuję nad SOBĄ i kolega palnik się zaczyna mnie słuchać.
Witaj Jagoda
tak to bursztyn-wyrwany z rąk pewnej pani turystki. Nie stopił się bo go nie wypalałam,obsadziłam go na samum końcu. Na szczęście udało mi się w miarę dobrze wykonać kształt bo AC ma to do siebie , że potrafi robić niespodzianki po wypaleniu a że posiadam piecyk to nie mam kontroli nad tym jak przebiega wypalanie. Ale już teraz pracuję nad SOBĄ i kolega palnik się zaczyna mnie słuchać. 
Hej Emmix no mam swoją galerię jeszcze taką nie dorobioną bo ze zdjęciami mam problem. U mnie w mieście trochę z tym bieda-więc sama zaczęłam robić.
http://www.justyna-bizuteria.pl/bizuteria/unikaty
http://www.justyna-bizuteria.pl/bizuteria/premium
Ale powoli małymi kroczkami
I jeszcze dwa zdjęcia naszyjników.
pracuję od niedawna także taka opinia mnie nie obraża. Staram się być w swoich pracach różnorodna-może znajdę swój styl może nie. Ale uwielbiam ten dreszczyk kiedy już poleruję i czekam na końcowy efekt mojej pracy.Może przeciętna
pracuję od niedawna także taka opinia mnie nie obraża. Staram się być w swoich pracach różnorodna-może znajdę swój styl może nie. Ale uwielbiam ten dreszczyk kiedy już poleruję i czekam na końcowy efekt mojej pracy.
Tutaj kilka zdjęć:
bransoleta z perłami
wisior z ruchomą cyrkonią i pierścionek
pierścień z ametystem
dorzucam kilka ażurów... pozdrowienia dla wszystkich!(02-22-2011, 05:53 PM)justa7811 Witajciedorzucam kilka ażurów... pozdrowienia dla wszystkich!