Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie FORUM JUBILERSKIE FAQ - INFORMACJE - NEWSY O forum Zmiana kolejności

Zmiana kolejności

Zmiana kolejności

Ankieta: Czy Forum Miedziane powinno być pierwsze?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.

Tak
42.86%
Votes 3
Nie
28.57%
Votes 2
Bez znaczenia, i tak czytam wszystko
28.57%
Votes 2

Razem 7 głosów 100%
admin
Administrator
621
06-01-2012, 07:24 AM
Więcej ostatnio piszecie o miedzi i repusowaniu. Wielka w tym zasługa Toma i Agnusa i Novatora.
Dałem więc na górę dział miedziany.
Wypowiedzcie się i zagłosujcie w ankiecie czy uważacie, że taka kolejność jest lepsza.
admin
06-01-2012, 07:24 AM #1

Więcej ostatnio piszecie o miedzi i repusowaniu. Wielka w tym zasługa Toma i Agnusa i Novatora.
Wypowiedzcie się i zagłosujcie w ankiecie czy uważacie, że taka kolejność jest lepsza.

admin
Administrator
621
06-01-2012, 07:47 AM
A....
Gdyby ktoś z Was, piszących na forum, miał swoją stronę, bloga itp. i chciał odnośnik w dolnej części forum "STRONY FORUMOWICZÓW" proszę o kontakt.
admin
06-01-2012, 07:47 AM #2

A....
Gdyby ktoś z Was, piszących na forum, miał swoją stronę, bloga itp. i chciał odnośnik w dolnej części forum "STRONY FORUMOWICZÓW" proszę o kontakt.

angus
Super Moderator
611
06-01-2012, 07:55 AM
(06-01-2012, 07:24 AM)admin Więcej ostatnio piszecie o miedzi i repusowaniu.

Układaj po swojemu, Admin. Stare metody złotnicze dotyczą też innych kruszców. Tak szczerze, to chyba jeśli zmian jest w nadmiarze to forumowicze i goście mogą być lekko skołowani. Ale mogę się mylić. W całokształcie dbasz o forum jak należy. Tak czy siak ja nadal robię swoje i rozwijam to, co dam radę.
Pokój Cool
angus
06-01-2012, 07:55 AM #3

(06-01-2012, 07:24 AM)admin Więcej ostatnio piszecie o miedzi i repusowaniu.

Układaj po swojemu, Admin. Stare metody złotnicze dotyczą też innych kruszców. Tak szczerze, to chyba jeśli zmian jest w nadmiarze to forumowicze i goście mogą być lekko skołowani. Ale mogę się mylić. W całokształcie dbasz o forum jak należy. Tak czy siak ja nadal robię swoje i rozwijam to, co dam radę.
Pokój Cool

szrapnel
Platynowy
301
06-01-2012, 10:53 AM
(06-01-2012, 07:24 AM)admin Więcej ostatnio piszecie o miedzi i repusowaniu. Wielka w tym zasługa Toma i Agnusa i Novatora.
ankiety nie wypełnię bo:
rozbicie "własnoręcznie" na dwa działy robi małe zamieszanie, reszta bez znaczenia.
mam zakładać drugi watek i w nim zamieszczać prace z miedzi, a w poprzednim srebro? - pytanie retoryczne, za resztę nadzoru i administracji chwała Ci.
szrapnel
06-01-2012, 10:53 AM #4

(06-01-2012, 07:24 AM)admin Więcej ostatnio piszecie o miedzi i repusowaniu. Wielka w tym zasługa Toma i Agnusa i Novatora.
ankiety nie wypełnię bo:
rozbicie "własnoręcznie" na dwa działy robi małe zamieszanie, reszta bez znaczenia.
mam zakładać drugi watek i w nim zamieszczać prace z miedzi, a w poprzednim srebro? - pytanie retoryczne, za resztę nadzoru i administracji chwała Ci.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości