Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PROJEKTOWANIE I WZORY Dla mocherowych beretów II

Dla mocherowych beretów II

Dla mocherowych beretów II

Strony (2): 1 2 Dalej
Vivian
Platynowy
253
05-18-2009, 10:38 AM
Poprzedni wątek zaszedł zbyt daleko jak dla mnie, i nie mam zamiaru tam więcej zaglądać.
Lecz wełna, moher i inne pluszowo-włókniste elementy często fascynują artystów i artystki.

Nie jest to najczęściej nic funkcjonalnego, ale często ma swój urok.

Tak jest właśnie w przypadku Mosako Onodery. Brzydkie jakieś takie, na szyję bym nie włożyła, ale wywołuje jakieś takie ciepłe uczucia, może przez kolor, może ta delikatność. Sama nie wiem. Ale wklejam.

[Obrazek: Eruption.jpg]

[Obrazek: eruption1.jpg]
Vivian
05-18-2009, 10:38 AM #1

Poprzedni wątek zaszedł zbyt daleko jak dla mnie, i nie mam zamiaru tam więcej zaglądać.
Lecz wełna, moher i inne pluszowo-włókniste elementy często fascynują artystów i artystki.

Nie jest to najczęściej nic funkcjonalnego, ale często ma swój urok.

Tak jest właśnie w przypadku Mosako Onodery. Brzydkie jakieś takie, na szyję bym nie włożyła, ale wywołuje jakieś takie ciepłe uczucia, może przez kolor, może ta delikatność. Sama nie wiem. Ale wklejam.

[Obrazek: Eruption.jpg]

[Obrazek: eruption1.jpg]

admin
Administrator
621
05-19-2009, 08:41 AM
Rzeczywiście poprzedni wątek o tym tytule miał ciekawe wpisy Uśmiech
Zobaczymy gdzie podąży ten, ale ostrzegam, tym razem wywalę wszystko zrobione z innych materiałów niż dopuszczalne przez dobry gust Cool
admin
05-19-2009, 08:41 AM #2

Rzeczywiście poprzedni wątek o tym tytule miał ciekawe wpisy Uśmiech
Zobaczymy gdzie podąży ten, ale ostrzegam, tym razem wywalę wszystko zrobione z innych materiałów niż dopuszczalne przez dobry gust Cool

Pino
Złoty
54
05-22-2009, 11:16 AM
Dla mnie te wszystkie mohery są obrzydliwe Uśmiech
Pino
05-22-2009, 11:16 AM #3

Dla mnie te wszystkie mohery są obrzydliwe Uśmiech

Ewa
Unregistered

05-26-2009, 06:32 PM
Jak ktoś lubi róż to może to i ładne. Mi się nie podoba.
Ewa
05-26-2009, 06:32 PM #4

Jak ktoś lubi róż to może to i ładne. Mi się nie podoba.

07-03-2009, 09:48 AM
Mnie się nie podoba. Lubię różne dziwne dziwactwa, ale to trochę przesadzone. Nieładne i niepraktyczne. Ale na pewno są tacy którym podoba się taki styl, są gusta i guściki podobno Uśmiech

Fascynuje mnie stworzone przez naturę piękno zaklęte w kamieniach.
www.filigranek.com.pl
bogusia
07-03-2009, 09:48 AM #5

Mnie się nie podoba. Lubię różne dziwne dziwactwa, ale to trochę przesadzone. Nieładne i niepraktyczne. Ale na pewno są tacy którym podoba się taki styl, są gusta i guściki podobno Uśmiech

www.filigranek.com.pl

kfadrat
dyjament
731
07-03-2009, 11:47 PM
dla mnie to wyglada jak chore jelito grube... IMHO oblech. Ni to ladne, ni to smieszne. Pewnie sztuka dla sztuki i znajdzie sie akis amator tego "cuda"
kfadrat
07-03-2009, 11:47 PM #6

dla mnie to wyglada jak chore jelito grube... IMHO oblech. Ni to ladne, ni to smieszne. Pewnie sztuka dla sztuki i znajdzie sie akis amator tego "cuda"

emmix
Świeży właściciel lutownicy
372
07-04-2009, 07:51 PM
To właśnie taki wątek by wrzucać te co brzydsze rzeczy Uśmiech Dla mnie też obleśne Uśmiech
emmix
07-04-2009, 07:51 PM #7

To właśnie taki wątek by wrzucać te co brzydsze rzeczy Uśmiech Dla mnie też obleśne Uśmiech

Vivian
Platynowy
253
07-08-2009, 02:37 PM
Trafiłam na ciekawe wzory pasujące do tego wątku.
Nie ukrywam, że fascynują mnie takie połączenia materiałów.
To włochate to filc. Nie jest tak ohydne jak inne wyroby z mocheru Ząbki
Ciekawe wzory. Autor(ka?) Sierżant_design ma inne ciekawe pomysły, żywica, kawałki zegarków...
Po prostu warto obejrzeć:

http://sierzu.blox.pl/

[Obrazek: sierzubizuteria240.jpg]

[Obrazek: sierzubizuteria185.jpg]
Vivian
07-08-2009, 02:37 PM #8

Ciekawe wzory. Autor(ka?) Sierżant_design ma inne ciekawe pomysły, żywica, kawałki zegarków...

[Obrazek: sierzubizuteria240.jpg]

[Obrazek: sierzubizuteria185.jpg]

08-25-2009, 06:34 AM
[quote='Vivian' pid='598' dateline='1247060221']

Bardzo ciekawe pomysły, szczególnie te z żywicą i zatapianymi w niej częściami zegarków. Podobały mi się też kolczyki z filcem w żywicy, chociaż za filcem nie przepadam, ale niektóre połączenia są ciekawe.
Znalazłam tez coś brzydkiego, może nie aż tak jak ten "naszyjnik" ale na pewno nie funkcjonalne i brzydkie, aczkolwiek pracochłonne http://www.etsy.com/view_listing.php?ref...d=23571383[/img]

Inne projekty tez warto zobaczyć. Ciekawe formy z metalu.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-25-2009, 06:51 AM przez bogusia.

www.filigranek.com.pl
bogusia
08-25-2009, 06:34 AM #9

[quote='Vivian' pid='598' dateline='1247060221']

Bardzo ciekawe pomysły, szczególnie te z żywicą i zatapianymi w niej częściami zegarków. Podobały mi się też kolczyki z filcem w żywicy, chociaż za filcem nie przepadam, ale niektóre połączenia są ciekawe.

Znalazłam tez coś brzydkiego, może nie aż tak jak ten "naszyjnik" ale na pewno nie funkcjonalne i brzydkie, aczkolwiek pracochłonne http://www.etsy.com/view_listing.php?ref...d=23571383[/img]

Inne projekty tez warto zobaczyć. Ciekawe formy z metalu.

www.filigranek.com.pl

admin
Administrator
621
08-31-2009, 11:12 AM
Pozwolę sobie wkleić zdjęcie o którym piszesz:

[Obrazek: il_430xN.65772759.jpg]

Moje zdanie jednak się nie zmienia. Wełna dobra jest na skarpetki, a filc na kapcie Uśmiech
admin
08-31-2009, 11:12 AM #10

Pozwolę sobie wkleić zdjęcie o którym piszesz:

[Obrazek: il_430xN.65772759.jpg]

Moje zdanie jednak się nie zmienia. Wełna dobra jest na skarpetki, a filc na kapcie Uśmiech

Strony (2): 1 2 Dalej
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości