miedziany listek
miedziany listek
(11-17-2011, 09:01 AM)Ewa Ogólnie za miedzią nie przepadam, ale ten okrągły wisiorek ma świetny klimat. Ta oksyda sprawia, że wygląda genialnie.Właściwie to raczej "wisior" niż "wisiorek". Ma średnicę 6.5 cm.
(11-15-2011, 08:54 PM)kageki Efekty pracy w smole?
Całkiem ładnie już Ci to wychodzi, ostre krawędzie, wysokie i wyraźne.
Wydaje mi się, że na wszystkich by dobrze wyglądała taka oksyda lub nawet mocniejsza jak na tym pierwszym wisiorku.
Mówisz i masz, Nieczar. Niebawem nowe wypociny.
(11-17-2011, 09:01 AM)Ewa Ogólnie za miedzią nie przepadam, ale ten okrągły wisiorek ma świetny klimat. Ta oksyda sprawia, że wygląda genialnie.Właściwie to raczej "wisior" niż "wisiorek". Ma średnicę 6.5 cm.
(11-15-2011, 08:54 PM)kageki Efekty pracy w smole?
Całkiem ładnie już Ci to wychodzi, ostre krawędzie, wysokie i wyraźne.
Wydaje mi się, że na wszystkich by dobrze wyglądała taka oksyda lub nawet mocniejsza jak na tym pierwszym wisiorku.
A cos tam za precelek wyklepal ? Celtic knot ? Jakos nie moge tego zaszeregowac. Ale fajne jest, odbiega od sereotypu.
Celtic knot jako żywo. Trudne toto i przez to milutka przy tym praca. Mam tego sporo, kserówka dobrej książeczki od koleżanki z czasów gdy biegaliśmy z mieczami w zębach wokół zamków na turniejach rycerskich. Chyba założę wątek w dziale wzorów i projektów i podzielę się tym materiałem.