Nowy wygląd forum - aktualizacja
Nowy wygląd forum - aktualizacja
Dziś zrobiłem aktualizację forum.
Jest też nowy styl - choć wizualnie nie odbiega znacząco od poprzedniego, naprawia parę szczegółów które nie działały poprawnie już od jakiegoś czasu.
Np. działa system reputacji i dodawanie.
Powinno też być bezpieczniej, może też mniej spamerów (Dzięki Maga za Twoją olbrzymią walkę z tym tałatajstwem!) ale to się okaże.
Sprawdzajcie, testujcie - i oczywiście piszcie jeśli coś nie działą poprawnie.
Stare szablony pozostały, jeśli ktoś bardzo chce może zmienić na poprzedni. lub domyślny biały.
Czcionka jest czytelna bez zbędnych udziwnień.
Sorki, może za bardzo marudzę 
O wieli Adminie, trochę kolorków !!! Na pierwszy rzut oka, poprzedni styl był bardziej czytelny graficzne. Tu ikony są mniej
rozróżnialne i mniej intuicyjne. Na przykład, wątek zawiera nowe posty jest ciemny jak by był już czytany, a stare mają jasne
znaki graficzne jak by zawierały nowe posty. Chmurki i dymki trochę infantylne.
Czcionka jest czytelna bez zbędnych udziwnień.
Brak linii podziału, wszystko się zlewa w jedną całość.
Sorki, może za bardzo marudzę 
Dał bym większą czcionkę w tytułach zakładek.
We własnoręcznie, i innych działach też dał bym trochę większą czcionkę do "zwykłych" i
Jeszcze nie głosowałem, bo testuję nowy sprzęt
We własnoręcznie, i innych działach też dał bym trochę większą czcionkę do "zwykłych" i
"przypiętych wątków" Z tego co wiem, to umysł w pierwszej kolejności rejestruje kolor, później rozpoznaje kształty. Oczywiście znając
stary układ, łatwo się poruszać. Nie wiem jak z nowymi gośćmi 
(09-23-2017, 09:56 AM)admin Dziś zrobiłem aktualizację forum.
Jest też nowy styl - choć wizualnie nie odbiega znacząco od poprzedniego, naprawia parę szczegółów które nie działały poprawnie już od jakiegoś czasu.
Powinno też być bezpieczniej, może też mniej spamerów (Dzięki Maga za Twoją olbrzymią walkę z tym tałatajstwem!) ale to się okaże.
Stare szablony pozostały, jeśli ktoś bardzo chce może zmienić na poprzedni. lub domyślny biały.
(09-23-2017, 10:41 AM)kriss O wieli Adminie, trochę kolorków !!! Na pierwszy rzut oka, poprzedni styl był bardziej czytelny graficzne. Tu ikony są mniej
rozróżnialne i mniej intuicyjne. Na przykład, wątek zawiera nowe posty jest ciemny jak by był już czytany, a stare mają jasne
znaki graficzne jak by zawierały nowe posty. Chmurki i dymki trochę infantylne.Czcionka jest czytelna bez zbędnych udziwnień.
Brak linii podziału, wszystko się zlewa w jedną całość.Sorki, może za bardzo marudzę
(09-23-2017, 09:56 AM)admin Dziś zrobiłem aktualizację forum.
(09-23-2017, 10:41 AM)kriss O wieli Adminie, trochę kolorków !!! Na pierwszy rzut oka, poprzedni styl był bardziej czytelny graficzne. Tu ikony są mniej
znaki graficzne jak by zawierały nowe posty. Chmurki i dymki trochę infantylne.Czcionka jest czytelna bez zbędnych udziwnień.
Brak linii podziału, wszystko się zlewa w jedną całość.Sorki, może za bardzo marudzę
zauważyłem, że banerek w wiadomościach od forumowiczów jest też niebieski, a nie żółty i można go nie zauważyć