Dla zainteresowanych tematem chciałbym podać do wiadomości że jeszcze się wstrzymałem z kupnem sprzętu. Nie bardzo znalazłem w tygodniu czas żeby pojeździć po sklepach a takowe raczej prosperują od poniedziałku do piątku, do tego co gorsze jest to dość duży wydatek - muszę przyznać że pojawia się tu taka niepewność.
Czy np. przy dość ciekawych pracach ze srebra za powiedzmy jakieś 2 lata mi się to wszystko zwróci i czy mój słabszy wzrok może mi pokrzyżować plany(żeby nie było tak że wydam kupę kasy a nie będę dobrze widział w okularach złotniczych, będę musiał je chyba jako pierwsze oglądnąć)??
Mam też kilka innych pytań ale postaram się trochę poszukać na forum.
Jak pewnie wiecie lepiej się najpierw upewnić, choć zawsze chciałem założyć własną firmę z własnym logo, codziennie robić coś innego(nie tak jak w mojej pracy siedzieć 12h przy jednej maszynie robiąc określone ruchy w pośpiechu), umiem też rysować co tutaj by się wreszcie przydało
To tak trochę jakby miała to być dla mnie dobra zabawa a chyba każdy z nas szuka w życiu czegoś dla siebie(szczególnie kiedy obecna praca nie zadowala).
PS: Możliwe że będę miał też możliwość odkupić jakieś starszy sprzęt lub maszyny od złotnika więc może warto się trochę wstrzymać.
Dziękuję za dotychczasową pomoc i pozdrawiam.