Początki zabaw z rylcami
Początki zabaw z rylcami
Tak wyglądają moje początki z zabaw rylcami (niecały miesiąc przeprowadzania prób na różnych materiałach i eksperymentowania z narzędziami). Całość wykonałem rylcem prostym. Blaszki miedziane grubości 0,8mm o wymiara ok 45x30mm, nie mają jedynie nawierconego otworu na kółeczko do breloczka. Wiem, że wygląda to co najmniej siermiężnie dlatego z góry przepraszam jeżeli kogoś będą boleć oczy.
Bez przesadyzmu z tym "przepraszam ,ze żyje " nic nie boli od patrzenia , wręcz przeciwnie . Odwalałeś kawał dobrej roboty . ....tak sobie myśle ,skoro to miedz ,to zamiast wiercić dziury , może lepiej oprawić w srebro ? Jakaś ciekawa oprawa która podkreśli "wsad " miedziany .
(08-05-2015, 06:40 PM)Gijbrill Dziękuję za dobre słowo. Szczerze mówiąc nie myślałem o srebrze. Myślę, że jeszcze za chudy w uszach jestem żeby tykać się srebra ale może trzeba to rozważyć. W sumie jak się bawić to się bawić.
(08-05-2015, 06:40 PM)Gijbrill Dziękuję za dobre słowo. Szczerze mówiąc nie myślałem o srebrze. Myślę, że jeszcze za chudy w uszach jestem żeby tykać się srebra ale może trzeba to rozważyć. W sumie jak się bawić to się bawić.
(08-05-2015, 08:42 PM)helmet Mi te blaszki bardzo się podobają. Chyba jakaś artystyczna szkoła była grana, czy talent samorodek?
(08-05-2015, 08:42 PM)helmet Mi te blaszki bardzo się podobają. Chyba jakaś artystyczna szkoła była grana, czy talent samorodek?