Szczera opinia,mile widziana:)
Szczera opinia,mile widziana:)

Przepraszam za jakość zdjecia,ale było robione fonem na szybko
Witam serdecznie wszystkich.Swoja przygode z zawodem zacząłem raptem 4 miesiące temu i dodam ze jestem samoukiem.A że jestem uparty jak wół to, już udało mi sie pare rzeczy stowrzyc. Miedzy innymi ten łańcuch. I tu wasza szczera opinia,jak najbardziej mi sie przyda
Przepraszam za jakość zdjecia,ale było robione fonem na szybko
Można zrobić i w srebrze dobrze działające zapięcie.
To zapięcie, które wkleiłem powyżej jest w mojej bransolecie, którą noszę kilkanaście lat i cały czas działa z kliknięciem. Robiłem jeszcze w okresie "prac ręcznych".
Można zrobić i w srebrze dobrze działające zapięcie.
(03-26-2014, 07:23 AM)cactoos To zapięcie, które wkleiłem powyżej jest w mojej bransolecie, którą noszę kilkanaście lat i cały czas działa z kliknięciem. Robiłem jeszcze w okresie "prac ręcznych".I takie na początku zapięcie bylo,tylko chyba tak sprawnie nie klikałoMożna zrobić i w srebrze dobrze działające zapięcie.
bo klientowi sie niestety czasem wypinało jak zahaczył o cos. Poprosił by dodatkowo to zabezpieczyc. Jego wola stała sie faktem
(03-26-2014, 07:23 AM)cactoos To zapięcie, które wkleiłem powyżej jest w mojej bransolecie, którą noszę kilkanaście lat i cały czas działa z kliknięciem. Robiłem jeszcze w okresie "prac ręcznych".I takie na początku zapięcie bylo,tylko chyba tak sprawnie nie klikałoMożna zrobić i w srebrze dobrze działające zapięcie.
bo klientowi sie niestety czasem wypinało jak zahaczył o cos. Poprosił by dodatkowo to zabezpieczyc. Jego wola stała sie faktem