Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PROJEKTOWANIE I WZORY Biżuteria dla samobójców

Biżuteria dla samobójców

Biżuteria dla samobójców

Maxx
Złoty
84
11-30-2009, 09:07 PM
Nie do końca rozumiem ideę, bo przecież ktoś myślący o zakończeniu życia raczej nie myśli o zakupach. Zresztą co ja tam o tym wiem... Nigdy nie miałem takich problemów.
Ale wzory pomysłowe.

[Obrazek: pic.jpg]

[Obrazek: pici.jpg]

A potem można przecież założyć bandaż.

[Obrazek: olive_ppearls.jpg]

Do zakupu z tej samej strony:

http://www.suelzkotlett.de/
Maxx
11-30-2009, 09:07 PM #1

Nie do końca rozumiem ideę, bo przecież ktoś myślący o zakończeniu życia raczej nie myśli o zakupach. Zresztą co ja tam o tym wiem... Nigdy nie miałem takich problemów.
Ale wzory pomysłowe.

[Obrazek: pic.jpg]

[Obrazek: pici.jpg]

A potem można przecież założyć bandaż.

[Obrazek: olive_ppearls.jpg]

Do zakupu z tej samej strony:

http://www.suelzkotlett.de/

Strucja
Złoty
66
12-01-2009, 06:42 AM
To chyba dla takich samobójców którzy nie chcą umrzeć Uśmiech

A na tamtej stronie znalazłam też plastry z cyrkoniami. I one mi się najbardziej podobały.
Strucja
12-01-2009, 06:42 AM #2

To chyba dla takich samobójców którzy nie chcą umrzeć Uśmiech

A na tamtej stronie znalazłam też plastry z cyrkoniami. I one mi się najbardziej podobały.

kowalski
Srebrny
36
12-02-2009, 06:35 AM
Dla mnie te wzory wszystkie jakieś dziwne...
kowalski
12-02-2009, 06:35 AM #3

Dla mnie te wzory wszystkie jakieś dziwne...

01-30-2012, 05:40 PM
W sumie to chyba nie należy do normalnych rzeczy? No ale cóż, aferki i odstępstwa się zdarzają dlatego proponuje przełknąć i to. Ale tak na dobrą sprawę to nie wydaje mi się jak wspomniał Maxx żeby ktoś taki myślał wtedy o zakupach. Uśmiech

Zajrzyj do mojego antykwariatu IMARI - antyki i design
Przemek
01-30-2012, 05:40 PM #4

W sumie to chyba nie należy do normalnych rzeczy? No ale cóż, aferki i odstępstwa się zdarzają dlatego proponuje przełknąć i to. Ale tak na dobrą sprawę to nie wydaje mi się jak wspomniał Maxx żeby ktoś taki myślał wtedy o zakupach. Uśmiech

no_sense
Unregistered

01-30-2012, 08:45 PM
to taki ruch w kierunku subkultury suicidegirls, emo ect..gdzie takich ludków za granicą nie brakuje uk,niemcy,tylko poczekac jak bedzie biżuteria dla tych co ciała modyfikują he
no_sense
01-30-2012, 08:45 PM #5

to taki ruch w kierunku subkultury suicidegirls, emo ect..gdzie takich ludków za granicą nie brakuje uk,niemcy,tylko poczekac jak bedzie biżuteria dla tych co ciała modyfikują he

01-31-2012, 11:13 AM
Im dłużej patrzę na dzisiejszy świat tym bardziej widzę przed sobą Art Deco, wtedy też ludzie zachwycali się tym co mroczne itp. obecność takich zachowań miała miejsce już wtedy, czasy zarazem dziwne ale i piękne, podobnie jak dziś.

Przemek
01-31-2012, 11:13 AM #6

Im dłużej patrzę na dzisiejszy świat tym bardziej widzę przed sobą Art Deco, wtedy też ludzie zachwycali się tym co mroczne itp. obecność takich zachowań miała miejsce już wtedy, czasy zarazem dziwne ale i piękne, podobnie jak dziś.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości