Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
Słonecznie uśmiechnięte Dzień Dobry dla wszystkich przyjaciół FORUM i ludzi kochających sztukę przez duże "S". 
Słonecznie uśmiechnięte Dzień Dobry dla wszystkich przyjaciół FORUM i ludzi kochających sztukę przez duże "S". 
Na imię mam Dorota.
Choć nie jestem osobą z branży jubilerskiej, to jestem "typową" kobietą uwielbiającą biżuterię.
Wielki szacunek dla wszystkich tych, którzy mają siłę i dar tworzenia pięknej, unikatowej i jedynej w swoim rodzaju biżuterii i potrafią wykorzystywać swoje umiejętności i talent ciesząc oczy i takich jak ja.
Pozdrawiam serdecznie
Witajcie, Zwą mnie Bober, znam się co nieco na obróbce metali różnymi technikami i zamierzam rozwijać swoje umiejętności w tym kierunku (głównie jubilerstwo, puki co w srebrze i mniej szlachetnych metalach kolorowych oraz drewnie i kamieniu), nie straszne mi są również wszelkie inne prace manualne (drewno, ceramika etc.) dość przyzwoicie ogarniam komputeryzację więc jak by komuś coś szwankowało to chętnie służę radą w tej materii 
Witam Wszystkich, jak większość znalazłem się tu po to by się czegoś od innych nauczyć... Mam za sobą próby klepania w stali, miedzi... jak również parę lat doświadczenia w witrażowej technice Tiffani'ego, trochę mniej w fusingu.... czyli praca w szkle próbowałem również innych materiałów. Cieszę się że znalazłem się wśród Was...
Nazywam się Agnieszka
Jestem tu, bo stoję przed decyzją o rozpoczęciu tworzenia biżuterii. Pozdrawiam