Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
Witam wszystkich.
Na imię mam Łukasz, 30l
Jubilerstwem zainteresowałem się od ponad roku. Do rzeczy przeszedłem kilka dni temu gdy stworzyłem warsztat i poświęciłem kilka tyś na zakup niezbędnych narzędzi. Obecnie jestem na etapie nauki, ćwiczeń, czytania i szukania informacji (tak też trafiłem tutaj).
Pozdrawiam

Witam!
Przede wszystkim chciałam Wam bardzo serdecznie podziękować za forum i praktyczne rady jakie tu znajduje.
Mam na imię Małgorzata i od kilku lat hobbystycznie zajmuję się tworzeniem biżuterii. Zaczynałam od prostych „składaków”, potem była fascynacja sutaszem i biżuterią koralikową, ale dopiero kiedy zaczęłam pracować miedzią i srebrem stwierdziłam, że to jest właśnie to.
Chciałabym się rozwijać, uwielbiam się uczyć nowych rzeczy, bo ogromną satysfakcję daje mi patrzenie na materialne efekty mojej pracy, nawet jeśli do ideału jeszcze im daleko.
Myślę o profesjonalnym kursie/szkole, jednak moje aktualne zobowiązania zawodowe i miejsce zamieszkania nie pozwalają mi na podjęcie takiego wyzwania w Warszawie, czy Poznaniu.
Mam więc ogromną prośbę, jeśli ktoś wie o takich przedsięwzięciach w Szczecinie, byłabym wdzięczna za informację.
A może jest tutaj ktoś ze Szczecina chciałby przyjąć mnie na praktyki do swojej pracowni? 
P.S. to co robię jest tutaj: www.hoszka.pl
pozdrawiam