bransoletka
bransoletka
oglądając telewizje zauważyłam że wiele prezenterek,aktorek,piosenkarek ma na ręce bransoletke ze skóry a do niej poprzyczepiane różnego koloru zawieszki,poszperałam po internecie i okazało się że te bransoletki ole lynggaard to największy hit sezonu cvzy ktoś z was ma taka piękną ozdobe na ręce bo powiem że wygląda to rewelacyjnie.
Nie wszystko co modne musi być też od razu ładne,pamiętajmy o tym. A poza tym wstaw zdjęcia,żebyśmy mogli zobaczyć jak to wygląda naprawde.Inaczej ciężko się do odnieść.
Chyba wiem o co chodzi są dostępne w sieci Apart. Moim zdaniem nic specjalnego, widziałem lepsze projekty za takie pieniądze, bo w tego typu sklepach kosztuje taka bransoletka około 150 zł, to trochę dużo moim zdaniem. Masz na myśli skóra, do tego kilka przywieszonych elementów i zapięcie ze stali chirurgicznej? Bo jeżeli tak to osobiście nie podoba mi się to.
Za 140 zł kolega kupił zawieszkę z opalem naturalnym oprawionym w srebro. Kształt owal, dookoła w krapy osadzone cyrkonie. za 40 zł dokupił do tego również łańcuszek i jest to efektowniejsze.
''Pseudo gwiazdy''nosza różne dziwne, czasem wcale nie ładne rzeczy. Często zakładają je żeby zwrócic na siebie uwagę, nikoniecznie musi się podobać.

(04-26-2012, 10:08 AM)fred Kolory biżuterii
Czy wiedziałaś, że kolor Twojej biżuterii ma duże znaczenie? Po pierwsze, ma na nas wpływ – może działać na stan emocjonalny, samopoczucie i zdrowie...
czy chodzi o takie? http://i.pinger.pl/pgr451/6f79477c0011c7...rops-f.jpg
W podstawówce robiło się taka trendi biżuterie z prostego rzemienia kupionego na rynku za złotówkę, dokładając chińskie/malezyjskie monety wiercone przez dziadka w piwnicy, a jak się urwał rzemień to dowiązywało się pętelki - też moda ale znacznie tańsza 
Taka sobie ta bransoletka.
(04-26-2012, 10:08 AM)fred Kolory biżuterii
Czy wiedziałaś, że kolor Twojej biżuterii ma duże znaczenie? Po pierwsze, ma na nas wpływ – może działać na stan emocjonalny, samopoczucie i zdrowie...
(07-04-2010, 03:02 PM)kika75 oglądając telewizje zauważyłam że wiele prezenterek,aktorek,piosenkarek ma na ręce bransoletke ze skóry a do niej poprzyczepiane różnego koloru zawieszki,poszperałam po internecie i okazało się że te bransoletki ole lynggaard to największy hit sezonu cvzy ktoś z was ma taka piękną ozdobe na ręce bo powiem że wygląda to rewelacyjnie.
(07-04-2010, 03:02 PM)kika75 oglądając telewizje zauważyłam że wiele prezenterek,aktorek,piosenkarek ma na ręce bransoletke ze skóry a do niej poprzyczepiane różnego koloru zawieszki,poszperałam po internecie i okazało się że te bransoletki ole lynggaard to największy hit sezonu cvzy ktoś z was ma taka piękną ozdobe na ręce bo powiem że wygląda to rewelacyjnie.

Każdy ma prawo do swoich upodobań. Każdy, kto ma własny gust, ma rację chociaż nikt nie ma monopolu na rację.
Takie rzemykowe bransoletki lub s pasków skóry miały i dla niektórych wciąż mają wartość. Jedni noszą, bo lubią taki styl jakby hippisowski, czy jaki tam. Inni noszą z sentymentu - ci trochę starsi.
Rozumiem to tak, że każdy ma prawo założyć wątek i każdy ma prawo się wypowiedzieć. Nie każda forma jubilerska musi być sztuką, ale są takie które mają walory estetyczne i emocjonalne. Allah lubi różnorodność. A Srebrnie lubi demokratyczną wolność słowa.
Pozdrawiam wszystkich. Pokój. 

(04-27-2012, 10:29 AM)angus Każdy ma prawo do swoich upodobań. Każdy, kto ma własny gust, ma rację chociaż nikt nie ma monopolu na rację.
Takie rzemykowe bransoletki lub s pasków skóry miały i dla niektórych wciąż mają wartość. Jedni noszą, bo lubią taki styl jakby hippisowski, czy jaki tam. Inni noszą z sentymentu - ci trochę starsi.
Rozumiem to tak, że każdy ma prawo założyć wątek i każdy ma prawo się wypowiedzieć. Nie każda forma jubilerska musi być sztuką, ale są takie które mają walory estetyczne i emocjonalne. Allah lubi różnorodność. A Srebrnie lubi demokratyczną wolność słowa.
(04-27-2012, 10:29 AM)angus Każdy ma prawo do swoich upodobań. Każdy, kto ma własny gust, ma rację chociaż nikt nie ma monopolu na rację.