GoogleSearch
GoogleSearch
Zaraz mnie okrzykniecie najwiekszym spamerem forum. Lecz nie bedzie to mi wcale przeszkadzac!
Przeszukiwalem dzisiaj oferte sklepow z kamieniami i wpisalem w wyszukiwarke "bursztyn". I oto co zobaczylem wyniki wyszukiwania.
Nie moglem uwierzyc. Od grudnia dlubie w kodzie i staram sie stosowac wytyczne SEO. I nareszcie jest jakis efekt. Moze maly w porownaniu z gigantami netu, ale dla mnie osobiscie jest Wielkim Sukcesem.
Caly swiat. Z tym ze preferencje na jezyk polski. A uzywam google.pl bo mam konto na .pl. Jakos tak wyszlo.
A teraz wpisalem "amber". Znowu wyrzucilo na samym dole post na blogspocie. Czyli co ? Gugle pokazuje to co akurat chce zobaczyc ? Ja wiedzialem ze fejsbuk inwigiluje ludzi, ale zeby gugle i na dodatek w swerze podswiadomosci ?
No cos podobnego !!
Niestety muszę Cię zmartwić. Nie znalazłem w pierwszej setce twojej strony.
Przy sprawdzaniu wyników ważne jest by wyczyścić wszystkie ciasteczka w przeglądarce i oczywiście wylogować się z Googla. Jeśli G jest w stanie Cię zidentyfikować podstawia Ci wyniki spersonalizowane. Ja przed sprawdzaniem pozycji zawsze czyszczę historię wyszukiwania i jeszcze dla pewności sprawdzam w innej przeglądarce. Osobiście polecam statystykę stat4u bo pokazuje też najwyżej stojące w Google frazy z naszej witryny.

Tak, to byloby zbyt piekne 
Mimo to jestem dobrej mysli, kiedys bede na glownej