Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
Witam ,ja jeszcze pije

Dobry dzień (choć dzeszczowy) 
Na imię mi Piotrek i chciałbym dzięki waszej pomocy sprowadzić do rzeczywistości swoje pomysły na ozdoby, mechanizmy i inne małe cosie, które kołaczą mi się od lat w głowie.
Jeśli chodzi o doświadczenie to jest mizerne: lutowałem raz w życiu, miedziany wisiorek z kulką, oraz puncowałem serduszko z inicjałem dla mojej. (prace ciągle w powijakach) na warsztatach u zaprzyjaźnionej jubilerki.
Przeglądałem troszkę już forum i czuję się tutaj jak dziecko w fabryce cukierków. Tak dużo interesujących rzeczy i tak mało czasu.
Lubię pytać, i drążyć temat. Postaram się pytać mądrze, bo zwykle mam kłopoty z przekazaniem o co mi chodzi. Jak rozdawali zamiast elokwencji dostałem chyba niekonsekwencje
Pozdrawiam serdecznie, z Wrocławia. Jeśli ktoś na forum również stąd i chciałby się kiedy spotkać przy herbacie bądz piwie i pogadać o i nietylko jubilerstwie to zapraszam do kontaktu.
Siemka ja z Głogowa. Miłej zabawy.
Danusiu - I to najważniejsze "ogromny zapal " Nikt sie mistrzem nie urodził. Metoda prob i potknięć dojdziesz do perfekcji. Witam na forum.