Pierscie- bursztyn a w nim jaspis
Pierscie- bursztyn a w nim jaspis
(01-06-2016, 03:05 AM)kolorowy Poleru nie ma się co czepiać![]()
jedyne co mi się rzuciło w oko to tak jakby nie zbyt równo zakuta carga i wypływający z pod niej klej ale może to być wina fotografii i jeszcze sugerował bym żebyś na sam koniec przed polerem po zakuciu wyrównała od góry cargę płaskim rylcem wtedy nie ma takich falek widocznych na drugim zdjęciu
ale całość bardzo ładna .
(01-06-2016, 03:05 AM)kolorowy Poleru nie ma się co czepiać![]()
jedyne co mi się rzuciło w oko to tak jakby nie zbyt równo zakuta carga i wypływający z pod niej klej ale może to być wina fotografii i jeszcze sugerował bym żebyś na sam koniec przed polerem po zakuciu wyrównała od góry cargę płaskim rylcem wtedy nie ma takich falek widocznych na drugim zdjęciu
ale całość bardzo ładna .
pamiętaj żeby nie trzymać łokcia w powietrzu na początek pracuj tylko nadgarstkiem delikatnie
tak mi się wydaje bo ja to w sumie się nie znam tak tylko sobie piszę bo nudzi mi się dzisiaj , jakieś święto se wymyślili i nie ma co załatwić bo wszyscy pijani już
Nie powinnaś zarysować nie wiem jakim sprzętem dysponujesz , pierścionek obsadź w kuli lub jeśli nie masz to w klubie lub laku i delikatnie raczej próbuj nim kierować linie nie rylcem bo wtedy napewno ci pośliźnie po kamieniu musisz popróbować na czymś i złapać wyczucie między rękami
pamiętaj żeby nie trzymać łokcia w powietrzu na początek pracuj tylko nadgarstkiem delikatnie
tak mi się wydaje bo ja to w sumie się nie znam tak tylko sobie piszę bo nudzi mi się dzisiaj , jakieś święto se wymyślili i nie ma co załatwić bo wszyscy pijani już

(01-06-2016, 04:41 PM)kolorowy pamiętaj żeby nie trzymać łokcia w powietrzu na początek pracuj tylko nadgarstkiem delikatnie![]()
![]()