Żywiczne urządzenia 3D niemieckiej firmy EnvisionTEC
Żywiczne urządzenia 3D niemieckiej firmy EnvisionTEC
Wszystkim jubilerom i złotnikom pragnącym iść z duchem czasu prezentujemy urządzenia, potrafiące wykonać nawet najbardziej precyzyjne i skomplikowane formy do odlewu. Nie są to tanie drukarki 3D, a profesjonalne, przemysłowe urządzenia, gwarantujące najwyższą jakość. Jesteśmy oficjalnym dystrybutorem tych urządzeń w Polsce i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania. Możemy także umówić się na spotkanie i zaprezentować modele, wykonane właśnie na urządzeniach firmy EnvisionTec. Zapraszamy także na stronę internetową www.envisiontec.pl, gdzie można znaleźć wszystkie, niezbędne informacje.
Jubilerzy i złotnicy szczególną uwagę powinni przykuć do urządzenia Envisiontec Perfactory Apollo, zaprojektowanego właśnie z myślą o branży jubilerskiej. Precyzja maszyny wynosi 36 µm. Efekty jej pracy możemy zobaczyć na załączonym zdjęciu.
Ja bym zaczął od podania ceny bo może się okazać, że cały taniec godowy nie ma sensu.
Tutaj raczej siedzą właściciele małych zakładów dla których kwestia ceny jest istotna.
Na stronę zaglądałem i cen tam nie znalazłem. Oferta bez podanej ceny jest jak randka
z dziewczyną w burce. Proponuję wrzucić na forum cenę i dane techniczne owej drukarki.
Jeżeli jest niższa od ceny drukarki ASIGA to OK, jeżeli natomiast jest cztery razy wyższa
to chyba szkoda klawiatury. Ja używam ASIGI i jestem zadowolony z relacji ceny do
jakości wydruku.
(10-29-2015, 12:37 AM)cactoos Ja bym zaczął od podania ceny bo może się okazać, że cały taniec godowy nie ma sensu.
Tutaj raczej siedzą właściciele małych zakładów dla których kwestia ceny jest istotna.
Na stronę zaglądałem i cen tam nie znalazłem. Oferta bez podanej ceny jest jak randka
z dziewczyną w burce. Proponuję wrzucić na forum cenę i dane techniczne owej drukarki.
Jeżeli jest niższa od ceny drukarki ASIGA to OK, jeżeli natomiast jest cztery razy wyższa
to chyba szkoda klawiatury. Ja używam ASIGI i jestem zadowolony z relacji ceny do
jakości wydruku.
(10-29-2015, 12:37 AM)cactoos Ja bym zaczął od podania ceny bo może się okazać, że cały taniec godowy nie ma sensu.
jakości wydruku.
jakości wydruku.
jakości wydruku.
Ahh... Odpowiedz taka jakby każda maszyna byla wykonana indywidualnie pod klienta dlatego nie ma scisle okreslonych cen.
Przeciez macie klika modeli tych drukarek, kazda ma inne parametry (pole robocze, szybkosc, rozdzielczosc) i scisle okreslona cena, prawda?
W drukacje ASIGA PICO wcale nie chodzi o jej cene lecz o bardzo wysoką jakosc wydruku(rozdzielczosc) przy "niskiej" cenie urzedzenia.
Jesli wyznacznikiem bylaby tylko i wylacznie CENA to jestem pewien, ze na allegro czy aliexpress mozna kupic tansze urzadzenia niz macie w ofercie. Jakosci tam nie bedzie zadnej ale cena bedzie nizsza. Nie o to przeciez chodzi prawda?
(10-29-2015, 04:29 PM)mnap89 Ahh... Odpowiedz taka jakby każda maszyna byla wykonana indywidualnie pod klienta dlatego nie ma scisle okreslonych cen.Drukarki są zamawiane i sprowadzane zza granicy na życzenie klienta, dlatego ich ceny mogą się nieco wahać. Oprócz tego, w zależności od rodzaju działalności kupującego producent może przyznawać rabaty (rabaty są przyznawane również indywidualnie) i dlatego nie podajemy ogólnych cen tylko wyceny wykonujemy dla każdego osobno.
Przeciez macie klika modeli tych drukarek, kazda ma inne parametry (pole robocze, szybkosc, rozdzielczosc) i scisle okreslona cena, prawda?
(10-29-2015, 04:29 PM)mnap89 W drukacje ASIGA PICO wcale nie chodzi o jej cene lecz o bardzo wysoką jakosc wydruku(rozdzielczosc) przy "niskiej" cenie urzedzenia.
Jesli wyznacznikiem bylaby tylko i wylacznie CENA to jestem pewien, ze na allegro czy aliexpress mozna kupic tansze urzadzenia niz macie w ofercie. Jakosci tam nie bedzie zadnej ale cena bedzie nizsza. Nie o to przecież chodzi prawda?
(10-29-2015, 04:29 PM)mnap89 Ahh... Odpowiedz taka jakby każda maszyna byla wykonana indywidualnie pod klienta dlatego nie ma scisle okreslonych cen.Drukarki są zamawiane i sprowadzane zza granicy na życzenie klienta, dlatego ich ceny mogą się nieco wahać. Oprócz tego, w zależności od rodzaju działalności kupującego producent może przyznawać rabaty (rabaty są przyznawane również indywidualnie) i dlatego nie podajemy ogólnych cen tylko wyceny wykonujemy dla każdego osobno.
(10-29-2015, 04:29 PM)mnap89 W drukacje ASIGA PICO wcale nie chodzi o jej cene lecz o bardzo wysoką jakosc wydruku(rozdzielczosc) przy "niskiej" cenie urzedzenia.
Jesli wyznacznikiem bylaby tylko i wylacznie CENA to jestem pewien, ze na allegro czy aliexpress mozna kupic tansze urzadzenia niz macie w ofercie. Jakosci tam nie bedzie zadnej ale cena bedzie nizsza. Nie o to przecież chodzi prawda?
Moze byc nawet cena w Euro. Wszystkie rabaty kursy itp wiadomo ze maja wplyw na ostatecnza cene w złotówkach. Jakos 90% maszyn i urzadzeń jest sprawdzanych do polski(bo polacy przeciez nie umiaja zrobic nic sami) i cene sa podane z zastrzezeniem, ze moga one ulec zmianie.
Ale się spinacie.
Taką maja politykę sprzedaży i tyle.
Jak ktoś będzie zainteresowany to się skontaktuje, jak nie to nie.
Chociaż ja też nie rozumiem takiej czajochy.
Jak czegoś szukam w internecie i widzę "ceny po zalogowaniu", "w sprawie cen proszę o kontakt" to sobie daruję i szukam dalej.