Witam serdecznie!
Witam serdecznie!
Chyba, że masz na myśli toturiale jubilerskie na YouTube
Ale to nie forum dyskusyjne dla filmowców i ich fanów
Chyba, że masz na myśli toturiale jubilerskie na YouTube 
(08-31-2015, 11:13 AM)majagrabek Witajcie, mam na imię Maja i chciałam się przywitać. Mam 18 lat i jeszcze się uczę, w wolnym czasie o ile takowy mam oglądam filmy, uwielbiam to.
(08-31-2015, 11:13 AM)majagrabek Witajcie, mam na imię Maja i chciałam się przywitać. Mam 18 lat i jeszcze się uczę, w wolnym czasie o ile takowy mam oglądam filmy, uwielbiam to.
Dopiero co zamieszkalem na tym forum i nie chce się panoszyc ale popieram Cię Erddill 
(08-31-2015, 11:58 AM)Erddill(08-31-2015, 11:13 AM)majagrabek Witajcie, mam na imię Maja i chciałam się przywitać. Mam 18 lat i jeszcze się uczę, w wolnym czasie o ile takowy mam oglądam filmy, uwielbiam to.
to idz sobie baterie zregenerowac![]()
![]()
qr...wa , spamerzy pier....leni !!!!![]()
![]()
![]()
(08-31-2015, 11:58 AM)Erddill(08-31-2015, 11:13 AM)majagrabek Witajcie, mam na imię Maja i chciałam się przywitać. Mam 18 lat i jeszcze się uczę, w wolnym czasie o ile takowy mam oglądam filmy, uwielbiam to.
to idz sobie baterie zregenerowac![]()
![]()
qr...wa , spamerzy pier....leni !!!!![]()
![]()
![]()
No to zaczynamy przygodę hehe egzamin czeladniczy zdany na 6 postawił bym wam Panie i Panowie po piwku ale nie pije wiec smacznej pepsi U
(09-01-2015, 11:43 AM)Inżynier1996 No to zaczynamy przygodę hehe egzamin czeladniczy zdany na 6 postawił bym wam Panie i Panowie po piwku ale nie pije wiec smacznej pepsi U
(09-01-2015, 11:43 AM)Inżynier1996 No to zaczynamy przygodę hehe egzamin czeladniczy zdany na 6 postawił bym wam Panie i Panowie po piwku ale nie pije wiec smacznej pepsi U
Na pewno wykorzystam. Lubie ten zawód i prace z metalami bo coś w nich jest co przyciąga tym bardziej ze z miesiąca na miesiąc zauważam ze materiał coraz mniej "płacze" jak biorę go do ręki wiec jest progress hehe
a po egzaminie na mistrza doniesiono mnie do domu wiec chyba zdałem
taki pijak jestem
.
Miałem tak samo tylko 30 lat temu
Egzamin na czeladnika nie pamiętam
a po egzaminie na mistrza doniesiono mnie do domu wiec chyba zdałem
taki pijak jestem
.
Ucz się jak najwięcej za młodu bo po 20 roku będziesz już tylko starym dupkiem