Witam serdecznie!
Witam serdecznie!
Dzień dobry wszystkim! Nazywam sie Szymon, mam 19 lat. Właśnie skończyłem trzy letnią szkole zawodowa , kierunek zlotnik-jubiler w Gdańsku; praktyki w Gdyni. Serdecznie pozdrawiam
Witaj i pokaż co potrafisz 
moja codziennością są naprawy, "przeróbka" biżuterii i czasem jakiś skromny niewypał spod moich "łap" ujrzy światło dzienne hehe pod wieczór wstawię jakieś zdjęcia tak byśmy się razem pośmiali ? Pozdrawiam
Hmmm... z racji krótkiego okresu praktyk zakładam ze nie wiele ale mogę rzec, że moja przygoda dopiero się zaczyna
moja codziennością są naprawy, "przeróbka" biżuterii i czasem jakiś skromny niewypał spod moich "łap" ujrzy światło dzienne hehe pod wieczór wstawię jakieś zdjęcia tak byśmy się razem pośmiali ? Pozdrawiam
(08-28-2015, 02:46 PM)Inżynier1996 Hmmm... z racji krótkiego okresu praktyk zakładam ze nie wiele ale mogę rzec, że moja przygoda dopiero się zaczynamoja codziennością są naprawy, "przeróbka" biżuterii i czasem jakiś skromny niewypał spod moich "łap" ujrzy światło dzienne hehe pod wieczór wstawię jakieś zdjęcia tak byśmy się razem pośmiali ? Pozdrawiam
(08-28-2015, 02:46 PM)Inżynier1996 Hmmm... z racji krótkiego okresu praktyk zakładam ze nie wiele ale mogę rzec, że moja przygoda dopiero się zaczynamoja codziennością są naprawy, "przeróbka" biżuterii i czasem jakiś skromny niewypał spod moich "łap" ujrzy światło dzienne hehe pod wieczór wstawię jakieś zdjęcia tak byśmy się razem pośmiali ? Pozdrawiam
(08-28-2015, 05:10 PM)Grotek76 Jak Ty Leszek jesteś laikiem, to ja jestem dziewicą orleańską
Cześć Inżynier1996, witamy u nas i baw się dobrze!
. Sam tam często piszę.
(08-28-2015, 05:10 PM)Grotek76 Jak Ty Leszek jesteś laikiem, to ja jestem dziewicą orleańską
Cześć Inżynier1996, witamy u nas i baw się dobrze!
. Sam tam często piszę.
Dzięki wszystkim za ciepłe powitanie! Pierwsze foto i krótki opis już wstawione, Pozdrawiam
A ksywa taka bo Mistrzunio zawsze wołał : -Inżynier coś ty tam wyskrobał ?!