Jak zrobić srebrny kwiatek
Jak zrobić srebrny kwiatek

Dziękuję za uwagi i pomysły 

, ale wolę bardziej konstruktywną krytykę 

Jeżeli mam być szczery, to robiąc tak jak tu na fotach wisior zastanawiam się kiedy przestać ? Zostawić biały, polerowany, czy zaoksydować, wymatować albo pozłocić. 

Obiecałem zrobić wątek o kwiatkach przykładem Nordwind'a W wolnych chwilach dorzucę jeszcze kilka przykładów do wykorzystania.
Dziękuję za uwagi i pomysły 
@Kolorowy jako chłop wolę proste formy, ale biżuterię noszą w większości kobiety i to dla nich ją projektujemy/wykonujemy 

@Krzysztekx oglądając Twoje proste i eleganckie formy jestem ciekaw pomysłów na kwiatki 
@Szamek dzięki

Konstruktywnie potwierdzam, że bardzo mi się podoba Twój wisiorek i machnę se takie okienko tylko z jakimś większym kawałkiem bursztynu.

[quote='kriss' pid='19277' dateline='1434107270']
@Szamek dzięki

https://www.youtube.com/watch?v=TXLPHRZyny4

Kriss, w temacie wykonania to nie o czym gadać, bo jest wszystko poprawnie. W temacie doboru tematu czyli kwiatka , i stylistyki trochę secesyjnej, można by długo dyskutować... np ja lubie bardziej industrialnie, albo lubie minimalistycznie, albo itd...
Ja po wielu latach pracy na usługach, robienia słoników, mrówek, pszczółek, sklepanych kwadratów albo innej surowizny wyzbyłem się wszelkich sztywnych poglądów. Wiem jedno - najlepszy temat można zepsuć, albo rzecz banalną np kwiatka można zrobić porywająco. I jescze jedno Jeżeli są jakieś złotnicze zasady i ktoś je zastosuje, to i tak spokojnie może zrobić gniota. Stąpa się po cienkim lodzie, Tobie się udało, pierwsze wrażenie jest dobre, a to jest najważniejsze.