Kupię SOLIDSCAPE
Kupię SOLIDSCAPE
(06-08-2015, 12:53 PM)cactoos No pewnie! Zresztą do płaskich reliefów wystarczy frezarka CNC.
Poniżej efekt połączenia skanowania, drukowania i odlewania, udające wybicie na prasie.
(06-08-2015, 12:53 PM)cactoos No pewnie! Zresztą do płaskich reliefów wystarczy frezarka CNC.
Poniżej efekt połączenia skanowania, drukowania i odlewania, udające wybicie na prasie.
Roland ma za małą rozdzielczość? Przecież frezarka nie pracuje punktowo ale liniowo.
Ja frezuję na programie Mach3 gdzie frez porusza się płynnie wg zadanej trasy, bez jakichkolwiek uskoków.
Zrobić można wszystko, pytanie tylko czy się chce. Mnie się chyba nie chce a i czasu brak bo zleceniodawcy
kołki ciosają na łbie za opóźnienia.
(06-08-2015, 01:19 PM)cactoos Roland ma za małą rozdzielczość? Przecież frezarka nie pracuje punktowo ale liniowo.
Ja frezuję na programie Mach3 gdzie frez porusza się płynnie wg zadanej trasy, bez jakichkolwiek uskoków.
Zrobić można wszystko, pytanie tylko czy się chce. Mnie się chyba nie chce a i czasu brak bo zleceniodawcy
. (06-08-2015, 01:19 PM)cactoos Roland ma za małą rozdzielczość? Przecież frezarka nie pracuje punktowo ale liniowo.
.