Wiosenny Konkurs
Wiosenny Konkurs
Prace wrzucajcie w tym wątku, kriss ma rację.
Potem zrobię jakąś podstronę ze wszystkimi pracami by można je było wygodnie obejrzeć i porównać i zrobię formularz głosowania.
Myślę, że z głosami będzie lepiej, forum ma w końcu ponad 1000 zarejestrowanych i ponad 300 takich użytkowników którzy bywają często.

@Kageki jak ma wyglądać wg. Ciebie współczesna biżuteria. Jak ty to widzisz
Wejdź do mnie na G+ ( znowu autoreklama, może nie oberwie mi sie od Admina ) https://plus.google.com/u/0/+Krzysztof%C...sarz/posts
Pacząc na prace innych twórców przychodzą mi różne dziwne pomysły. Sam lubię eksperymentować 
Wg Mnie każdy z nas robiąc biżuterię pokazuje swoją interpretację tego co go inspiruje
tematy różnych konkursów to generalnie jedna wielka ściema, jak popatrzycie na tematy konkursów w Legnicy, Gdańsku ( Amberif) czy Prezentacji w Warszawie to naprawdę trzeba niezwykle napinać różne mięśnie, zwieracze i mózg żeby doszukać się jakiegokolwiek związku prac z tematem, tu szczególnie polecam "wstępniaki" pana S. Fijałkowskiego w konkursach w Legnicy i Gdańsku - kipiały ostrą filozofią a i tak każdy uczestnik przysyłał na konkurs co akurat miał , i doszukiwanie się po werdykcie jury jakiekolwiek sensu nie miało żadnego sensu
i wg mnie tu na forum
Przeczytaj jeszcze raz uważnie regulamin.
@Jędruś jeżeli dobrze umiesz czytać, to na konkurs możesz wysłać każą swoją pracę, żeby zaprezentować siebie, a jurorem konkursu jest każdy z nas nie jakaś komisja
i wg mnie tu na forum
żaden tampon nie ma szans na wygraną, ponieważ sędziami jesteśmy my nie jacyś pseudo "artyści"
Przeczytaj jeszcze raz uważnie regulamin.