Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
.
Widzę, że na forum pojawiła się ankietka odnośnie do tego jak powinno wyglądać powitanie- z racji tego, że raczej skromna ze mnie osoba zdecydowałam się, że dołącze do wątku zbiorczego. Zatem witam was wszystkich serdecznie i mam nadzieje, że przed nami niejedna przyjemna dyskusja
.
. Na imię mi Aga i od pewnego czasu staram się jak najwięcej działać w srebrze, miedzi, mosiądzu. Mam nadzieję, że moja skromna złotnicza wiedza komuś się przyda oraz, że i ja nauczę się czegoś nowego .
Dzień dobry, pozdrawiam wszystkich serdecznie, jednocześnie dołączając do grona
. Na imię mi Aga i od pewnego czasu staram się jak najwięcej działać w srebrze, miedzi, mosiądzu. Mam nadzieję, że moja skromna złotnicza wiedza komuś się przyda oraz, że i ja nauczę się czegoś nowego . 
:blush: witam wszystkch od młotów i myślenia ( ten od młotków ) Kriss

Dzień dobry 
Mam na imię Karolina. Całkiem niedawno szef zmienił zakres moich obowiązków i obecnie zajmuję się odlewami a to chyba dopiero początek... Jestem zielona ale dość szybko się uczę i jestem bardzo spragniona wiedzy. Chciałabym wiedzieć wszystko i na już 
Bardzo się cieszę, że udało mi się trafić na takie forum.
Pozdrawiam!
. Jestem tu, gdyż przede wszystkim chcę podziękować za rady i wskazówki jakie podpatrzyłem i podczytałem w różnych wątkach forum nie będąc jeszcze jego uczestnikiem. Dzięki Wam już w pierwszej próbie udało (???) mi się "coś" zrobić. Wkrótce wrzucę pod ocenę. Jestem całkowitym entuzjastą amatorem . Po przeglądaniu różnych wątków kupiłem trochę narzędzi, trochę sam zrobiłem i rozpocząłem przygodę. Zainteresowania - bursztyn, bursztyn w srebrze..... i bursztyn.