Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie FORUM JUBILERSKIE POWITANIA Witam Wszystkich

Witam Wszystkich

Witam Wszystkich

Strony (29): Wstecz 1 … 15 16 17 18 19 … 29 Dalej  
Ankieta: "Powitania"
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.

Każdy powinien otwierać oddzielny wątek.
12.50%
Votes 5
Wszystkie powitania powinny zawierać się w jednym wątku.
87.50%
Votes 35

Razem 40 głosów 100%
monarka
Miedziany
1
12-13-2013, 07:21 PM
Cześć, kłaniam się nisko wszystkim Uśmiech
monarka
12-13-2013, 07:21 PM #161

Cześć, kłaniam się nisko wszystkim Uśmiech

MIREX91
Unregistered

12-16-2013, 01:02 AM
Witam serdecznie, mam na imię Marek mam 24lata i mam nadzieję że skorzystam z Waszych porad Uśmiech
MIREX91
12-16-2013, 01:02 AM #162

Witam serdecznie, mam na imię Marek mam 24lata i mam nadzieję że skorzystam z Waszych porad Uśmiech

Miria
Unregistered

12-19-2013, 07:16 PM
również witam Uśmiech
Miria
12-19-2013, 07:16 PM #163

również witam Uśmiech

prama
Unregistered

12-20-2013, 10:22 PM
Witam wszystkich cieplutko i prawie świątecznie ;-)
ostatnimi czasy zainteresował mnie fenomen samodzielnie robionej biżuterii i zaczęłam się bardziej w to wszystko zagłębiać.
Mam nadzieję, że dzięki temu forum moja ciekawość zostanie zaspokojona.

pozdrawiam,
Marysia z Małopolski
prama
12-20-2013, 10:22 PM #164

Witam wszystkich cieplutko i prawie świątecznie ;-)
ostatnimi czasy zainteresował mnie fenomen samodzielnie robionej biżuterii i zaczęłam się bardziej w to wszystko zagłębiać.
Mam nadzieję, że dzięki temu forum moja ciekawość zostanie zaspokojona.

pozdrawiam,
Marysia z Małopolski

RafeM
Unregistered

01-07-2014, 06:21 PM
Witam wszystkich,
jestem początkujący. Proszę o pomoc w grawerowaniu, od czego zacząć ,jakum rylcem,poprostu wszystko co wiecie.
Dziękuję
RafeM
01-07-2014, 06:21 PM #165

Witam wszystkich,
jestem początkujący. Proszę o pomoc w grawerowaniu, od czego zacząć ,jakum rylcem,poprostu wszystko co wiecie.
Dziękuję

Vanir
Złoty
68
01-08-2014, 11:22 AM
Cześć i czoł(gi)em! Uśmiech
Grzesiek jestem, 24 lata, a złotnictwem czy też jubilerstwem interesuję się od niedawna. Od dawna natomiast jestem rzemieślnikiem (choć póki co tylko hobbystą) i nie obca mi praca z drewnem, stalą i żelazem, kością/rogiem i innymi naturalnymi materiałami. Forum znalazłem całkowicie przypadkiem poszukując wszelakich informacji n/t nabywania kruszcu. Postanowiłem się jednak zarejestrować kiedy zobaczyłem Barta- który nie dalej jak wczoraj pomógł mi w jednej kwestii i polecił kilka książek Uśmiech Stwierdziłem, że co mi szkodzi, nie będę męczył jednego człowieka skoro mogę całą społeczność forum ^^ Mam nadzieję, że zdobędę tu wystarczającą wiedzę by móc podłubać w biżuterii z efektem, który mnie zadowoli.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2014, 11:49 AM przez Vanir.
Vanir
01-08-2014, 11:22 AM #166

Cześć i czoł(gi)em! Uśmiech
Grzesiek jestem, 24 lata, a złotnictwem czy też jubilerstwem interesuję się od niedawna. Od dawna natomiast jestem rzemieślnikiem (choć póki co tylko hobbystą) i nie obca mi praca z drewnem, stalą i żelazem, kością/rogiem i innymi naturalnymi materiałami. Forum znalazłem całkowicie przypadkiem poszukując wszelakich informacji n/t nabywania kruszcu. Postanowiłem się jednak zarejestrować kiedy zobaczyłem Barta- który nie dalej jak wczoraj pomógł mi w jednej kwestii i polecił kilka książek Uśmiech Stwierdziłem, że co mi szkodzi, nie będę męczył jednego człowieka skoro mogę całą społeczność forum ^^ Mam nadzieję, że zdobędę tu wystarczającą wiedzę by móc podłubać w biżuterii z efektem, który mnie zadowoli.

Adams
Srebrny
16
01-20-2014, 03:46 PM
Jestem Adam, pozdrawiam!
Adams
01-20-2014, 03:46 PM #167

Jestem Adam, pozdrawiam!

helmet
Platynowy
283
01-21-2014, 03:02 PM
Witam serdecznie.
To tu się pisze? Uśmiech
Po około 15 latach przerwy w dłubaniu w srebrze, postanowiłem przeprosić się z palnikiem i klapcęgami... Uśmiech Niewiele już pamiętam, a i widzę, że wtargnęły nowe technologie, także proszę o wyrozumiałość jak co jakiś czas będę bombardował Was durnymi pytaniami...
Pozdrawiam, Norman
helmet
01-21-2014, 03:02 PM #168

Witam serdecznie.
To tu się pisze? Uśmiech
Po około 15 latach przerwy w dłubaniu w srebrze, postanowiłem przeprosić się z palnikiem i klapcęgami... Uśmiech Niewiele już pamiętam, a i widzę, że wtargnęły nowe technologie, także proszę o wyrozumiałość jak co jakiś czas będę bombardował Was durnymi pytaniami...
Pozdrawiam, Norman

JerzyKonrad
Miedziany
1
01-21-2014, 06:29 PM
Chciałem powitac wszystkich na forum.
Na imie mam Konrad od dluzszego czasu zajmuje sie rzezbieniem w drewnie ale nie tylko. Od niedawna zacząłem eksperymentowac z metalem i stąd narodził się pomysł żeby spróbowć swoich sił w grawerowaniu;] Wydaje mi sie, a nawet jestem pewny że to forum jest odpowiednim miejscem na uzyskanie potrzebnej mi wiedzy i informacji:] Pozdrawiam!
JerzyKonrad
01-21-2014, 06:29 PM #169

Chciałem powitac wszystkich na forum.
Na imie mam Konrad od dluzszego czasu zajmuje sie rzezbieniem w drewnie ale nie tylko. Od niedawna zacząłem eksperymentowac z metalem i stąd narodził się pomysł żeby spróbowć swoich sił w grawerowaniu;] Wydaje mi sie, a nawet jestem pewny że to forum jest odpowiednim miejscem na uzyskanie potrzebnej mi wiedzy i informacji:] Pozdrawiam!

Lore Art
Miedziany
8
01-24-2014, 10:45 PM
Hej, hej! Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Naprawdę się cieszę, że tu trafiłam. Puść oczko Od kilku lat zajmuję się robieniem biżuterii, ale są to głównie nieskomplikowane projekty niewymagające lutowania, użycia palnika, czy innego sprzętu profesjonalnego poza szczypcami. Uśmiech Trochę szyję, duużo filcuję i marzę o tym aby zacząć pracę w srebrze. Myślę jednak, że zacznę od 'rozgrzewki' w miedzi i znajdę tutaj wiele pomocnych porad. Uśmiech

Pozdrawiam!
Lore Art
01-24-2014, 10:45 PM #170

Hej, hej! Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów. Naprawdę się cieszę, że tu trafiłam. Puść oczko Od kilku lat zajmuję się robieniem biżuterii, ale są to głównie nieskomplikowane projekty niewymagające lutowania, użycia palnika, czy innego sprzętu profesjonalnego poza szczypcami. Uśmiech Trochę szyję, duużo filcuję i marzę o tym aby zacząć pracę w srebrze. Myślę jednak, że zacznę od 'rozgrzewki' w miedzi i znajdę tutaj wiele pomocnych porad. Uśmiech

Pozdrawiam!

Strony (29): Wstecz 1 … 15 16 17 18 19 … 29 Dalej  
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 2 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 2 gości