Najbrzydsza biżuteria
Najbrzydsza biżuteria
Swinka w niekturych krajach jest czyms takim jak u nas czterolistna koneczynka. Ja osobiscie dostalem (" takiego ") Stojacego warchlaczka na szczescie z zyczeniami powodzenia w nowej galerii. I gdybym nie wiedzial co sie przez to wyraza napewno bym sie obrazil. Popatrzcie na nia troche innym okiem - jest usmiechnieta i szczesliwa. a czemu uskrzydlona to nie wiem. - Moze to mazenia - slyszalem ze uskrzydlaja. ![[Obrazek: smilie_engel_071.gif]](http://www.smilies.4-user.de/include/Engel/smilie_engel_071.gif)

Srebrne krucze łapki są ciekawe, tylko zrobiły się już dość popularne, zwłaszcza w steampunku. 
'Hardcorem' jest, gdy ktoś nosi zawieszoną na szyi zasoloną i zasuszoną oryginalną ptasią łapkę.

znajomy nosi nóżke puchacza
fakt ze gość jest sokolnikiem .
miałem zamówienie na uchwyt dużego kryształu górskiego.
oczywicie łapke trzeba było odpowiednio uformowac, więc moczenie formowanie, wyginanie paluszków itp.
e tam hardkorem
znajomy nosi nóżke puchacza
fakt ze gość jest sokolnikiem .
Mandra, a co cie ma przerażać? Biżuteria jak każda inna
miałem zamówienie na uchwyt dużego kryształu górskiego.
Było kombinowanie z źeźbieniem itp a skończyło sie na zdjeciu gumy z wedzonej łapki kurczaka kupionej w sklepie zoologicznym -łapki występują pod pozycją-karma dla psów sucha
oczywicie łapke trzeba było odpowiednio uformowac, więc moczenie formowanie, wyginanie paluszków itp.
Wiele osób mówi, ze owady są paskudnym tematem i nigdy nie założyliby biżuterii z ich motywem, ja zaś jestem ich ogromną fanką- nie tylko motyli i ważek, ale pająków, much, chrząszczy.
Ostatnio trafiłam na program o świetnej autorce: http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/bi...11969.html przypuszczam, że pokrywa owady pastą silver clay, ale głowy nie dam, bo się do końca nie znam
W każdym razie sztuka nie zawsze równa się pięknie, ale nie musi to ujmować jej wyjątkowości. 
(01-24-2014, 10:50 PM)Lore Art Wiele osób mówi, ze owady są paskudnym tematem i nigdy nie założyliby biżuterii z ich motywem, ja zaś jestem ich ogromną fanką- nie tylko motyli i ważek, ale pająków, much, chrząszczy.
(01-24-2014, 10:50 PM)Lore Art Wiele osób mówi, ze owady są paskudnym tematem i nigdy nie założyliby biżuterii z ich motywem, ja zaś jestem ich ogromną fanką- nie tylko motyli i ważek, ale pająków, much, chrząszczy.
Odkupiłem kiedyś przepiękny bursztyn z owadem - wrzucę później zdjęcie.