Logo Srebrnie
Wszystko o jubilerstwie SREBRNE FORUM PROJEKTOWANIE I WZORY Utalentowani - kandydatury i prezentacje.

Utalentowani - kandydatury i prezentacje.

Utalentowani - kandydatury i prezentacje.

Strony (8): Wstecz 1 4 5 6 7 8 Dalej  
kriss
Diamentowy
2,209
09-11-2014, 02:22 PM
Jestem trochę zażenowany tymi pochwałami. Tu na forum jest wielu utalentowanych ludzi. Nie piszę złotników, bo to forum jubilerów, brązowników, kowali i innych pokrewnych zawodów.
kriss
09-11-2014, 02:22 PM #51

Jestem trochę zażenowany tymi pochwałami. Tu na forum jest wielu utalentowanych ludzi. Nie piszę złotników, bo to forum jubilerów, brązowników, kowali i innych pokrewnych zawodów.

baldorka
Srebrny
45
09-11-2014, 06:49 PM
(09-11-2014, 02:22 PM)kriss Jestem trochę zażenowany tymi pochwałami. Tu na forum jest wielu utalentowanych ludzi. Nie piszę złotników, bo to forum jubilerów, brązowników, kowali i innych pokrewnych zawodów.

Naprawdę niepotrzebna skromność.UśmiechUśmiech
Jestem kobietą i jednocześnie potencjalną klientką dla której to tworzy Pan wszystkie swoje piękne wyroby, wykorzystując nietuzinkowe i indywidualne pomysły tak dalekie od wszechobecnej w naszych sklepach sztampy.
Jest Pan napewno jednym z tych rzemieślników, starej dobrej szkoły artystów sztuki jubilerskiej, którzy kochają to co robią, a tworząc swoje projekty nie zapominają o tym dla kogo je tworzą.
Uważam, że secesja to naprawdę złoty okres w sztuce i tworzeniu rzeczy wyjątkowych.
Panu udało się z dużym smakiem połączyć nowoczesność z przeszłością.
W pełni zasługuje Pan na to wyróżnienie, a ja jako kobieta, która kocha tradycyjną i nietuzinkową biżuterię byłabym szczęśliwa nosząc to co jest Pana dziełem.

Bardzo też podobają mi się i zasługują na specjalne wyróżnienie prace wykonanie przez Pana NORDWIND i SREBROFIGARO.
To prawdziwi Artyści przez duże A.

Pozdrawiam- baldorka
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2014, 07:18 PM przez baldorka.
baldorka
09-11-2014, 06:49 PM #52

(09-11-2014, 02:22 PM)kriss Jestem trochę zażenowany tymi pochwałami. Tu na forum jest wielu utalentowanych ludzi. Nie piszę złotników, bo to forum jubilerów, brązowników, kowali i innych pokrewnych zawodów.

Naprawdę niepotrzebna skromność.UśmiechUśmiech
Jestem kobietą i jednocześnie potencjalną klientką dla której to tworzy Pan wszystkie swoje piękne wyroby, wykorzystując nietuzinkowe i indywidualne pomysły tak dalekie od wszechobecnej w naszych sklepach sztampy.
Jest Pan napewno jednym z tych rzemieślników, starej dobrej szkoły artystów sztuki jubilerskiej, którzy kochają to co robią, a tworząc swoje projekty nie zapominają o tym dla kogo je tworzą.
Uważam, że secesja to naprawdę złoty okres w sztuce i tworzeniu rzeczy wyjątkowych.
Panu udało się z dużym smakiem połączyć nowoczesność z przeszłością.
W pełni zasługuje Pan na to wyróżnienie, a ja jako kobieta, która kocha tradycyjną i nietuzinkową biżuterię byłabym szczęśliwa nosząc to co jest Pana dziełem.

Bardzo też podobają mi się i zasługują na specjalne wyróżnienie prace wykonanie przez Pana NORDWIND i SREBROFIGARO.
To prawdziwi Artyści przez duże A.

Pozdrawiam- baldorka

helmet
Platynowy
283
09-12-2014, 08:31 AM
Naprawdę fajne rzeczy są na stronie "krissart"....wcześniej nie widziałem, jestem pod wrażeniem.
helmet
09-12-2014, 08:31 AM #53

Naprawdę fajne rzeczy są na stronie "krissart"....wcześniej nie widziałem, jestem pod wrażeniem.

Erddill
wytwórca chińskich podróbek
674
09-12-2014, 10:39 AM
(09-12-2014, 08:31 AM)helmet Naprawdę fajne rzeczy są na stronie "krissart"....wcześniej nie widziałem, jestem pod wrażeniem.

Co prawda to prawda . Dodam jeszcze slowo o dzialalnosc edukacyjnej naszego Kolegi :

http://kristoarts.blogspot.co.uk/?view=magazine

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .
Erddill
09-12-2014, 10:39 AM #54

(09-12-2014, 08:31 AM)helmet Naprawdę fajne rzeczy są na stronie "krissart"....wcześniej nie widziałem, jestem pod wrażeniem.

Co prawda to prawda . Dodam jeszcze slowo o dzialalnosc edukacyjnej naszego Kolegi :

http://kristoarts.blogspot.co.uk/?view=magazine

nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .

Leszek
Diamentowy
1,617
09-12-2014, 11:21 AM

Pochwały się należą. :-)Rozmarzony

jeszcze prócz jubilerów, kowali, brązowników są ...................brukarze :-)))))))))))))))Rozmarzony też mają serce
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2014, 11:24 AM przez Leszek.

.
Pozdrawiam Leszek :-)
Leszek
09-12-2014, 11:21 AM #55

Pochwały się należą. :-)Rozmarzony

jeszcze prócz jubilerów, kowali, brązowników są ...................brukarze :-)))))))))))))))Rozmarzony też mają serce

.
Pozdrawiam Leszek :-)

09-12-2014, 02:20 PM
popieram kandydaturę ...w skali forum top-level Uśmiech

...łapki z koralowymi kulkami bombowe ! ...ale nie tylko one
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2014, 02:21 PM przez Nieczar.
Nieczar
09-12-2014, 02:20 PM #56

popieram kandydaturę ...w skali forum top-level Uśmiech

...łapki z koralowymi kulkami bombowe ! ...ale nie tylko one

baldorka
Srebrny
45
09-19-2014, 09:19 PM
Naprawdę piękna biżuteriaRozmarzonyRozmarzony

Pozdrawiam
https://www.facebook.com/studiodf/photos_stream
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-19-2014, 09:21 PM przez baldorka.
baldorka
09-19-2014, 09:19 PM #57

Naprawdę piękna biżuteriaRozmarzonyRozmarzony

Pozdrawiam
https://www.facebook.com/studiodf/photos_stream

kriss
Diamentowy
2,209
09-21-2015, 08:20 AM
Trochę gorąco na forum. Coś do pooglądania. Często oglądam takie filmy podpatrując warsztat innych.

film pokazuje jak przy pomocy prostych narzędzi można zrobić coś ciekawego a przy okazji obejrzeć sam stół/warsztat tej Pani.
Dodam od siebie, że fakturę na metalu uzyskała walcując metal razem z arkuszem papieru ściernego. Grube kryształy materiału
ściernego zostawiają taki wzór. Tylko ostrożnie żeby nie zniszczyć wałków  Biggrin To nie giloszowanie ale może się przyda Leszkowi
do szybkiego zdobienia tarcz pod emalię  Biggrin Rumieniec

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/
kriss
09-21-2015, 08:20 AM #58

Trochę gorąco na forum. Coś do pooglądania. Często oglądam takie filmy podpatrując warsztat innych.

film pokazuje jak przy pomocy prostych narzędzi można zrobić coś ciekawego a przy okazji obejrzeć sam stół/warsztat tej Pani.
Dodam od siebie, że fakturę na metalu uzyskała walcując metal razem z arkuszem papieru ściernego. Grube kryształy materiału
ściernego zostawiają taki wzór. Tylko ostrożnie żeby nie zniszczyć wałków  Biggrin To nie giloszowanie ale może się przyda Leszkowi
do szybkiego zdobienia tarcz pod emalię  Biggrin Rumieniec

Świat jest pełen nieograniczonej wiedzy. Naszym zadaniem jest jej zdobywanie i dzielenie się z innymi  http://www.krissart.pl/

angus
Super Moderator
611
09-21-2015, 02:38 PM
Czyt dobrze rozumiem, że mamy kandydaturę kolegi Krissa?
Cool
angus
09-21-2015, 02:38 PM #59

Czyt dobrze rozumiem, że mamy kandydaturę kolegi Krissa?
Cool

kriss
Diamentowy
2,209
09-21-2015, 02:42 PM
ŚWIĘCI PAŃSCY Ząbki kogo ja widzę. Nie ja nie mam takich ciągot. Chciałem pokazać prace Pani, która prostymi środkami
robi ciekawe rzeczy. Tak na marginesie czekam na kolejne "miedziane listki" Ząbki /masa do repusowania dobrze się sprawdza
przy 45 stopniach. /
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-21-2015, 02:48 PM przez kriss.

kriss
09-21-2015, 02:42 PM #60

ŚWIĘCI PAŃSCY Ząbki kogo ja widzę. Nie ja nie mam takich ciągot. Chciałem pokazać prace Pani, która prostymi środkami
robi ciekawe rzeczy. Tak na marginesie czekam na kolejne "miedziane listki" Ząbki /masa do repusowania dobrze się sprawdza
przy 45 stopniach. /

Strony (8): Wstecz 1 4 5 6 7 8 Dalej  
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
 1 gości