Żywiczne urządzenia 3D niemieckiej firmy EnvisionTEC
Żywiczne urządzenia 3D niemieckiej firmy EnvisionTEC
(10-30-2015, 09:58 AM)olax Ale się spinacie.
Taką maja politykę sprzedaży i tyle.
Jak ktoś będzie zainteresowany to się skontaktuje, jak nie to nie.
(10-30-2015, 09:58 AM)olax Ale się spinacie.
Taką maja politykę sprzedaży i tyle.
Jak ktoś będzie zainteresowany to się skontaktuje, jak nie to nie.
Dlaczego my wszyscy w sklepach na towarach nie piszemy cena do uzgodnienia? Przychodzi klient
i taksując go rzucamy sobie cenę. Złapie się albo nie i w tedy ewentualnie obniżamy cenę. Jestem
ciekaw co Inspekcja Handlowa lub Urząd Skargowy powiedział by na to. W salonach samochodowych
nawet najdroższe fury mają swoją cenę i możemy tylko pacząc na cenę zazdrościć tym których stać
na nie a samemu szukać czegoś w komisie. Taka polityka cenowa raczej ma "krótkie nóżki" Polak
będzie szukał tam gdzie znajdzie konkretną cenę. Ja sam jak widzę cena po zalogowaniu to idę dalej 
(10-30-2015, 12:22 PM)kriss Dlaczego my wszyscy w sklepach na towarach nie piszemy cena do uzgodnienia? Przychodzi klient
i taksując go rzucamy sobie cenę. Złapie się albo nie i w tedy ewentualnie obniżamy cenę. Jestem
ciekaw co Inspekcja Handlowa lub Urząd Skargowy powiedział by na to. W salonach samochodowych
nawet najdroższe fury mają swoją cenę i możemy tylko pacząc na cenę zazdrościć tym których stać
na nie a samemu szukać czegoś w komisie. Taka polityka cenowa raczej ma "krótkie nóżki" Polak
będzie szukał tam gdzie znajdzie konkretną cenę. Ja sam jak widzę cena po zalogowaniu to idę dalej
(10-30-2015, 12:22 PM)kriss Dlaczego my wszyscy w sklepach na towarach nie piszemy cena do uzgodnienia? Przychodzi klient
Widzę że kolega radantus woli najpierw pokazać co maszyna potrafi a potem porozmawiacie o cenie.
Wacale mu się nie dziwię, sam kiedyś handlowałem drogimi odkurzaczami, były super ale cena po prezentacji.
Nie było możliwości sprzedaży bez spotkania i prezentacji, ludzie nawet nie słuchali jeśli znali cenę.
Myślę że tak jak kolega Imenoq powiedział zainteresowany pozna cenę. 
(10-30-2015, 10:10 AM)mnap89(10-30-2015, 09:58 AM)olax (...)
Chociaż ja też nie rozumiem takiej czajochy.
Jak czegoś szukam w internecie i widzę "ceny po zalogowaniu", "w sprawie cen proszę o kontakt" to sobie daruję i szukam dalej.
Bo potrzebne Twoje dane osobowe/kontaktowe aby rozsyłać spam
(10-30-2015, 10:10 AM)mnap89(10-30-2015, 09:58 AM)olax (...)
Chociaż ja też nie rozumiem takiej czajochy.
Jak czegoś szukam w internecie i widzę "ceny po zalogowaniu", "w sprawie cen proszę o kontakt" to sobie daruję i szukam dalej.
Bo potrzebne Twoje dane osobowe/kontaktowe aby rozsyłać spam
krzysztex Wacale mu się nie dziwię, sam kiedyś handlowałem drogimi odkurzaczami, były super ale cena po prezentacji.No to akurat (bez urazy) było oszustwo. Nie mówię, że z Twojej strony, ale firmy sprzedające te odkurzacze to naciągacze.
Panie radantus, daj Pan spokój i nie traktuj nas jak dzieci. Zróbmy tak, zaproponuje mi Pan
drukarkę równie dokładną jak ASIGA a tańszą, zgoda? I zaproponuje Pan tutaj a nie w ciemnym
kantorze przy blasku świec bo mnie się wydaje, że się Pan jednak swojej oferty wstydzisz.
Jedną, porównywalną z ASIGA Panie radantus. Powiem Panu, że ja się trochę na drukarkach
znam i uważam, że Envisiontec ciągle żyje w czasach gdy był jednym z nielicznych producentów
a cena drukarki Aureus przekraczała znacznie 200 tys złotych. Obecnie można kupić Form 2 z
lepszą rozdzielczością i cztery razy większym polem roboczym za 19 tysięcy. Powiedz Pan w
końcu ile kosztuje drukarka o wielkości pixela 27-39 µm i grubości warstwy od 10 µm, albo
nie zawracaj Pan głowy. Bez urazy.
PS
To jest przyszłość Panie radantus. Drukowanie bezsliceowe. Wydruk w minutę. No dobrze, w dwie.
krzysztex Wacale mu się nie dziwię, sam kiedyś handlowałem drogimi odkurzaczami, były super ale cena po prezentacji.No to akurat (bez urazy) było oszustwo. Nie mówię, że z Twojej strony, ale firmy sprzedające te odkurzacze to naciągacze.
(10-30-2015, 10:21 PM)cactoos No to akurat (bez urazy) było oszustwo. Nie mówię, że z Twojej strony, ale firmy sprzedające te odkurzacze to naciągacze.
Takie badziewie proponowane za 6 tysięcy u włoskiego producenta kosztuje niecałe 100 euro a szajs taki, że na Allegro
potem są za 600 -1000. Odkurzacz, który taki domokrążca próbował sprzedać mojej mamie, widziałem później na flu marku
za 100 zł. I jeszcze ten myk z podpisywaniem w domu oświadczenia, że odkurzacz został kupiony w firmowym sklepie, a
wszystko po to, żeby nie można go było zwrócić po nawrocie zdrowego rozsądku. Ty się lepiej tym nie chwal.![]()
(10-30-2015, 10:21 PM)cactoos No to akurat (bez urazy) było oszustwo. Nie mówię, że z Twojej strony, ale firmy sprzedające te odkurzacze to naciągacze.
Takie badziewie proponowane za 6 tysięcy u włoskiego producenta kosztuje niecałe 100 euro a szajs taki, że na Allegro
potem są za 600 -1000. Odkurzacz, który taki domokrążca próbował sprzedać mojej mamie, widziałem później na flu marku
za 100 zł. I jeszcze ten myk z podpisywaniem w domu oświadczenia, że odkurzacz został kupiony w firmowym sklepie, a
wszystko po to, żeby nie można go było zwrócić po nawrocie zdrowego rozsądku. Ty się lepiej tym nie chwal.![]()

No dobra, 20 lat temu to sprzedawali Rainbow - też kilkukrotnie przepłacony ale faktycznie działa do dzisiaj.
Nic dziwnego zresztą bo te odkurzacze nie mają tradycyjnej zamkniętej turbiny, ale prosty wirnik na wałku
silnika. Niemniej faktycznie działa. Nie przypuszczałem, że Krzystek taki stary. 
A propos trwałości. Widziałem kiedyś na targowisku przedwojenny odkurzacz Elektrolux - taki w formie cygara
i z plecionym przewodem. Zapytałem z niewiarą czy działa. Oczywiście - odpowiedział sprzedawca.

Przypuszczam, że większość z nas zadowoliłoby coś takiego
Ja już się zastanawiam, czy można z tego robić odlewy 
http://www.techeblog.com/index.php/tech-...in-the-air