kilka nowych pomysłów
kilka nowych pomysłów
(06-20-2018, 11:54 AM)GRAWERka Ja nie jestem leniwy tylko ogranicza mnie kasa.
Musiałem zrezygnowac z emalii a ciągne tylko tanie grawerowanie.
Dzisiejsza tarcza do zegarka seiko rozmiar 28 mm.
Pozdrawiam wszystkich :-)
(06-20-2018, 11:54 AM)GRAWERka Ja nie jestem leniwy tylko ogranicza mnie kasa.
Musiałem zrezygnowac z emalii a ciągne tylko tanie grawerowanie.
Dzisiejsza tarcza do zegarka seiko rozmiar 28 mm.
Pozdrawiam wszystkich :-)
Fota sprzed roku. Trzy pierścionki. To coś w trzecim pierścionku to ruda jakiegoś metalu. Przysłana przez klientkę żeby oprawić w pierścionku.
(09-26-2023, 02:35 PM)kriss Fota sprzed roku. Trzy pierścionki. To coś w trzecim pierścionku to ruda jakiegoś metalu. Przysłana przez klientkę żeby oprawić w pierścionku.
(09-26-2023, 02:35 PM)kriss Fota sprzed roku. Trzy pierścionki. To coś w trzecim pierścionku to ruda jakiegoś metalu. Przysłana przez klientkę żeby oprawić w pierścionku.
No właśnie. Też stwierdzam że ostatnio coś mało nowości, dla tego wrzuciłem coś od siebie. Niestety z przed roku co tylko świadczy o tym co napisałem na początku.
(10-03-2023, 12:18 PM)kriss No właśnie. Też stwierdzam że ostatnio coś mało nowości, dla tego wrzuciłem coś od siebie. Niestety z przed roku co tylko świadczy o tym co napisałem na początku.
(10-03-2023, 12:18 PM)kriss No właśnie. Też stwierdzam że ostatnio coś mało nowości, dla tego wrzuciłem coś od siebie. Niestety z przed roku co tylko świadczy o tym co napisałem na początku.
Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy SANERGA, która specjalizuje się we wszelkich pracach związanych z odnawialnymi źrodlami energii, w tym np. magazyny energii wrocław . Nowoczesne rozwiązania energetyczne pozwalają obniżyć koszty i zwiększyć niezależność.