[zlecę] Zawieszki do łańcuszków (produkcja)
[zlecę] Zawieszki do łańcuszków (produkcja)

Cześć,
Poszukuję osoby/firmy chętnej do współpracy przy produkcji biżuterii.
Potrzebuję zamówić zawieszki do łańcuszków w kolorze złotym.
Coś a'la zawieszka widoczna na zdjęciu poniżej, aczkolwiek własny projekt.
Wstępnie 300 sztuk.
Będę wdzięczny za odzew, ewentualnie sugestie gdzie takie zawieszki mogę wykonać,
pozdrawiam,
Dawid
EDIT: Nie znam się na surowcach, zależy mi, aby było to złote, trwałe i niedrogie 
Jak patrzę na internecie to łancuszki oznaczone "14K" kosztują ok 20zł, surowiec ładny, świeci i nie jest to plastik.
(07-22-2015, 08:25 PM)artoholik EDIT: Nie znam się na surowcach, zależy mi, aby było to złote, trwałe i niedrogie
Jak patrzę na internecie to łancuszki oznaczone "14K" kosztują ok 20zł, surowiec ładny, świeci i nie jest to plastik.
(07-22-2015, 08:25 PM)artoholik EDIT: Nie znam się na surowcach, zależy mi, aby było to złote, trwałe i niedrogie
@artoholik w tym temacie raczej nie pomogę. Jestem złotnikiem i na sztucznej biżuterii się nie znam. Wiem, że często robiona jest ze ZnAl'u lu stopu cyny i ołowiu. Później galwanicznie pokrywana złotym brązem i lakierowana. Poszukał bym producentów sztucznej biżuterii lub hurtowni ( jeżeli wymienia z nazwy producentów towarów które oferuje ) Tu na forum raczej będzie kiepsko 
Szukaj u Chińczyków, np na Alibaba.com. Robią zamówienia od 1000 szt. Wysyłasz model i odbierasz kopie.