Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repusowana cukiernica srebrna
#41
Dzięki. ...jak mówią " co w rodzinie ,to nie zginie" .... Oprócz pieniędzy za robotę Puść oczko
nie wiem, nie znam sie ...ale sie chetnie wypowiem .
Odpowiedz
#42
widać duże doświadczenie ,bardzo ładna czysta praca ,,, Cool
Odpowiedz
#43
Super tutek i nie zgodzę się, że nie dla początkujących. Ja jestem początkujący (2 semestry w "Antidotum") i dla mnie wszystko jest jasne (teoretycznie). Pytanko mam. Bok cukiernicy najpierw formowałeś, a później lutowałeś. Czy nie prościej by było najpierw zlutować taką obręcz, a później formować krzywizny puncami?
Odpowiedz
#44
Spróbuj, zobaczysz. Moim zdaniem byłoby niewygodnie. Jak najpierw zadasz kształt początkowy, później łatwiej będzie formować. Tak mnie nauczono. Ale gdybyśmy ciągle robili tak jak nas uczono postępu by nie było. Każdy musi wypracować swoją metodę
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości