nordyckie obrączki
nordyckie obrączki
Regularnie to można spotkać we włoszech podczas totalnych sezonowych wysprzedażach, cały duży market masówki sprzedaje po cenie Au, duży zakłady kupują metal w innych cenach co my + inne koszty produkcyjne więc im to się opłaca. Dodam że osłupiałem kiedy zobaczyłem dużą kolejkę w jubilerski sklep Gucci w sierpniu, z powodu prawdziwej obniżki cen. Mają jeszcze popularne karty rabatowy rozdają ich po zaprzyjaźnionych/nipotyzm/ firmach.
Tak nieco pomyliłem się z cechą 333 i 375, ostatniej nawet nie spotkałem, we włoszech domyślna próba 750, u ruskich 585.
dziekuje wszystkim za kompletnie bezsensowny spam w moim watku i zycze na przyszlosc by chwile zastanowili sie nad zadanym pytaniem zanim dodadza odpowiedz dotyczaca (wlasnie- czego? bo nie zadanego pytania)..
na pw uzyskalam informacje i pomoc, o ktore prosilam. choc niektorzy zarzucali ze musze wlozyc 'troche wysilku' a nie maja pojecia ile juz go bylo. tak wiec watek zamkniety.
pozdrawiam
(09-26-2016, 09:21 PM)Zimna dziekuje wszystkim za kompletnie bezsensowny spam w moim watku i zycze na przyszlosc by chwile zastanowili sie nad zadanym pytaniem zanim dodadza odpowiedz dotyczaca (wlasnie- czego? bo nie zadanego pytania)..
na pw uzyskalam informacje i pomoc, o ktore prosilam. choc niektorzy zarzucali ze musze wlozyc 'troche wysilku' a nie maja pojecia ile juz go bylo. tak wiec watek zamkniety.
pozdrawiam
(09-26-2016, 09:21 PM)Zimna dziekuje wszystkim za kompletnie bezsensowny spam w moim watku i zycze na przyszlosc by chwile zastanowili sie nad zadanym pytaniem zanim dodadza odpowiedz dotyczaca (wlasnie- czego? bo nie zadanego pytania)..
pozdrawiam