Polerka bębnowa 3A
Polerka bębnowa 3A
ja nie wiem co trzeba miec we lbie zeby myslec, ze element taki jak guma po ktorej caly czas jezdza kulki i inne cuda nie zuzywa sie mechanicznie i nie podlega gwarancji. Rozumiem, ze jak ci sie opona przebije na drodze to tez sie telepiesz do tego co ci ja sprzedal zeby zareklamowac?
(07-18-2016, 11:25 AM)kfadrat ja nie wiem co trzeba miec we lbie zeby myslec, ze element taki jak guma po ktorej caly czas jezdza kulki i inne cuda nie zuzywa sie mechanicznie i nie podlega gwarancji. Rozumiem, ze jak ci sie opona przebije na drodze to tez sie telepiesz do tego co ci ja sprzedal zeby zareklamowac?@kfadrat może i masz racje ale misa powinna wytrzymać przynajmniej okres gwarancji (przy stosowaniu zgodnie z zaleceniami producenta , bo znam przypadki kiedy ktoś gradował w takich polerkach ostre elementy stalowe same o siebie
i narzekał że siadają po 4 miesiącach
ale to tak na marginesie
)
(07-18-2016, 11:25 AM)kfadrat ja nie wiem co trzeba miec we lbie zeby myslec, ze element taki jak guma po ktorej caly czas jezdza kulki i inne cuda nie zuzywa sie mechanicznie i nie podlega gwarancji. Rozumiem, ze jak ci sie opona przebije na drodze to tez sie telepiesz do tego co ci ja sprzedal zeby zareklamowac?@kfadrat może i masz racje ale misa powinna wytrzymać przynajmniej okres gwarancji (przy stosowaniu zgodnie z zaleceniami producenta , bo znam przypadki kiedy ktoś gradował w takich polerkach ostre elementy stalowe same o siebie
i narzekał że siadają po 4 miesiącach
ale to tak na marginesie
)
(11-12-2013, 10:31 PM)Nordwind Osobiscie polecam wypröbowana (codzinnie uzywana do napraw polerke bebnowa w mojej pracowni) z tej firmy . Niestety chwilowo nie dostepna ale warto poczekac . Poza tym cena uwazam ze przystepna (Pierwsza bez podatku druga z podatkiem), no i oczywiscie wysylaja do polski.
http://www.zujeddeloh.de/produkte/goldsc..._6573.html
Na göze pisze "schprache auswälen - kliknac i wybrac Polnisch
(11-12-2013, 10:31 PM)Nordwind Osobiscie polecam wypröbowana (codzinnie uzywana do napraw polerke bebnowa w mojej pracowni) z tej firmy . Niestety chwilowo nie dostepna ale warto poczekac . Poza tym cena uwazam ze przystepna (Pierwsza bez podatku druga z podatkiem), no i oczywiscie wysylaja do polski.
http://www.zujeddeloh.de/produkte/goldsc..._6573.html
Na göze pisze "schprache auswälen - kliknac i wybrac Polnisch
Witam, przymierzam się do kupna bębna 3A. Zależy mi na szlifowaniu odlewów (wygładzanie powierzchni itp)
Mam kilak pytań do użytkowników:
-czy nadaje się do szlifowania odlewów chodzi mi wygładzenie powierzchni oraz starcie wierzchniej warstwy
-czy można polerować ze wsadem z orzecha ?
Wiem, że nie jest to polerka wibracyjna gdzie można stosować różne wsady i efekt jest super, lecz po prostu mnie na nią nie stać i nie będę przerabiał aż tak dużej ilości odlewów