Zamienie na złom srebra
Zamienie na złom srebra
Zaczynam robić porządki w warsztacie i wymieniam na nowe może komuś się przyda .
Fot. 1,2 - 150gr.
Fot. 3,4 - 120gr.
Fot. 5,6 - 200gr.
Wszystkich zainteresowanych proszę o wiadomości na PW z nr.tel. będę oddzwaniał lub jeśli ktoś ma inne propozycje wymian też czekam na mail.
Pozdrawiam Wojtek.
Tak 1,2 to gilotyna do 2mm.grubości daje lekko rade używałem do cięcia blachy na szyny itp. tnie równo i dokładnie trzyma wymiary , 3,4 to przerobiony "drimel" z protetyczną prostnicą był kiedyś podłączony do pedała od maszyny dlatego ma odciętą wtyczkę , 5,6 to statyw wiertarski z drymelem i przełącznikiem nożnym w komplecie , sorki zapomniałem dodać opisów .
(10-26-2015, 03:59 PM)kolorowy 13 do 14 cm. można śmiało ciąć paski , szczerze mówiąc myślałem o Tobie lub Krzyśku bo taki coś idealni nadaje się do cięcia takich paseczków które wstawiacie pomiędzy emalie .
Pozdrawiam Wojtek
, czy przyjmiesz po emaliowany złom bo mam dużo ?
(10-26-2015, 03:59 PM)kolorowy 13 do 14 cm. można śmiało ciąć paski , szczerze mówiąc myślałem o Tobie lub Krzyśku bo taki coś idealni nadaje się do cięcia takich paseczków które wstawiacie pomiędzy emalie .
Pozdrawiam Wojtek
, czy przyjmiesz po emaliowany złom bo mam dużo ?
?Zależy po ile kto skupuje u mnie jubilerzy ostatnio płacą od 0,75gr. do 1,30zł , emaliowany nie zabardzo bo nie wiem czy mi przyjmą do rafinacji i jak to ważyć
?
Na ewentualne pytanie o pieniądze odpowiadam , że nie jestem zainteresowany , to nie tylko do Ciebie ale miałem odpisywać na PW a tak mam już kilka spraw z głowy , ceny sklepowej też nie znam bo leży u mnie ze 20 lat ale na allego widywałem takie w granicach 300-400 zł w zależności od stanu .
(10-26-2015, 05:12 PM)kolorowy Zależy po ile kto skupuje u mnie jubilerzy ostatnio płacą od 0,75gr. do 1,30zł , emaliowany nie zabardzo bo nie wiem czy mi przyjmą do rafinacji i jak to ważyć?
Na ewentualne pytanie o pieniądze odpowiadam , że nie jestem zainteresowany , to nie tylko do Ciebie ale miałem odpisywać na PW a tak mam już kilka spraw z głowy , ceny sklepowej też nie znam bo leży u mnie ze 20 lat ale na allego widywałem takie w granicach 300-400 zł w zależności od stanu .
(10-26-2015, 05:12 PM)kolorowy Zależy po ile kto skupuje u mnie jubilerzy ostatnio płacą od 0,75gr. do 1,30zł , emaliowany nie zabardzo bo nie wiem czy mi przyjmą do rafinacji i jak to ważyć?
(10-26-2015, 06:06 PM)Leszek Jutro zważę w sklepie ile ma czystego złomu 999 resztę dam w tarczach emalierskich i ikonach po cenie złomu jaki odzyskasz.
Najlepiej wyślę Ci wszystko co mam i sam wyceń. Resztę dopłacę jak będę miał pieniadze. Jak nie będę miał to zaliczka jest Twoja.
Jak zgoda do prześlij na e-mail adres.
Pozdrawiam
(10-26-2015, 06:06 PM)Leszek Jutro zważę w sklepie ile ma czystego złomu 999 resztę dam w tarczach emalierskich i ikonach po cenie złomu jaki odzyskasz.
Najlepiej wyślę Ci wszystko co mam i sam wyceń. Resztę dopłacę jak będę miał pieniadze. Jak nie będę miał to zaliczka jest Twoja.
Jak zgoda do prześlij na e-mail adres.
Pozdrawiam