Pomoc + wycena
Pomoc + wycena
Witam, znalazłem dzisiaj pierścionek, o którym w zasadzie nie wiem nic i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. Z racji tego, że moja wiedza mi na to nie pozwala, chciałbym poprosić was o pomoc. Mam tylko pierścionek, piszę na nim 18CT(prawdopodobnie 'T' jest nad kreską) &plat-('-'poziome 1, ale wygląda trochę jak myslnik )8x dołączam zdjęcie, niestety słabo wyraźne :/
Poproszę również o wycenę pierścionka na tyle, na ile jest to możliwe. Jak widać jeden z diamentów wypadł (nie posiadam go)
stawiam na zlocenie 18 karatowym zlotem + szklo/cyrkonie ale to moze byc rownie dobrze 18 karatow i zlocenie biale na gorze + diamenty. Wartosc od 0 w gore.
(08-04-2015, 08:18 PM)Kamaz1997 wiedza mi na to nie pozwala, chciałbym poprosić was o pomoc. Mam tylko pierścionek, piszę na nim 18CT(prawdopodobnie 'T' jest nad kreską) &plat-('-'poziome 1, ale wygląda trochę jak myslnik )8x dołączam zdjęcie,
(08-04-2015, 08:18 PM)Kamaz1997 wiedza mi na to nie pozwala, chciałbym poprosić was o pomoc. Mam tylko pierścionek, piszę na nim 18CT(prawdopodobnie 'T' jest nad kreską) &plat-('-'poziome 1, ale wygląda trochę jak myslnik )8x dołączam zdjęcie,