Zmniejszenie - PROSZĘ o fachową poradę.
Zmniejszenie - PROSZĘ o fachową poradę.
Witam serdecznie, zależy mi na zmniejszeniu o jeden rozmiar pierścionka widocznego na zdjęciach.
W sklepie oczywiście podkreślili kilkukrotnie, że jest to niemożliwe z powodu możliwości wypadnięcia kamieni. Niestety pierścionek cały czas 'przekręca' mi się na palcu. Czy szukać złotnika czy odpuścić sobie aby go nie zniszczyć? Dziękuję za odpowiedź i rady. 
(04-20-2015, 10:08 AM)nakar Niestety pierścionek cały czas 'przekręca' mi się na palcu. Czy szukać złotnika czy odpuścić sobie aby go nie zniszczyć?
(04-20-2015, 10:08 AM)nakar Niestety pierścionek cały czas 'przekręca' mi się na palcu. Czy szukać złotnika czy odpuścić sobie aby go nie zniszczyć?
a wlasnie czy w przykrości jest rownież możliwość powiększania o kilka rozmiarów,czy jest to juz za duża ingerencja w pierścionek i kamienie ? W końcu rożnie bywa...
Dziękuje za rady !
pierścionek został oddany do złotnika, zmiejszenie do rozmiaru 9 koszt 50 zł do odbioru jutro. Odnośnie dostosowania palca do pierścionka wolałabym jednak po ślubie sie zaokraglac hahah
a wlasnie czy w przykrości jest rownież możliwość powiększania o kilka rozmiarów,czy jest to juz za duża ingerencja w pierścionek i kamienie ? W końcu rożnie bywa...