Zapiecia złote
Zapiecia złote
Szukam gdzie mozna nabyc zapiecia zlote - karabinczyki(standard i lezka) oraz okragle. Macie jakis kontakt czy cos? Bo w necie to ciezko cos znalezc.
Trafilem na firme w wawie - Vikmark na elektoralnej - ale nie mozna sie tam dodzwonic - a na maila nie otrzymalem odpowiedzi.
W armie maja tylko kilka sztuk pozatym ceny z kosmosu.
Takze licze ze macie jakis sklep do polecenia..
Pozdro 
(03-31-2015, 05:53 PM)mnap89 Szukam gdzie mozna nabyc zapiecia zlote - karabinczyki(standard i lezka) oraz okragle. Macie jakis kontakt czy cos? Bo w necie to ciezko cos znalezc.
Trafilem na firme w wawie - Vikmark na elektoralnej - ale nie mozna sie tam dodzwonic - a na maila nie otrzymalem odpowiedzi.
Pozdro
(03-31-2015, 05:53 PM)mnap89 Szukam gdzie mozna nabyc zapiecia zlote - karabinczyki(standard i lezka) oraz okragle. Macie jakis kontakt czy cos? Bo w necie to ciezko cos znalezc.
Pozdro
Dobrze wiedziec.
A widzisz, a strona dalej wisi
Dobrze wiedziec.
W alco tylko zapiecia srebrne maja.
Znalazlem cos takiego http://www.fafreto.pl/ - niby jakis nowy sklep. Zamowilem tam - zobaczymy co przyjdzie 
Tak z ciekawosci sprawdzilem ile by kosztowaly zapiecia na "moim" podworku . W sklepie ,ktory tani nie jest karabinczyk 13mm 18ct to rownowartosc 13mm 14ct z almy , czyli 150 pln lub £ 30,56 ..... 13 mm 9ct to £ 16,52 . (ceny z vat ...wysylka nie jest droga , czasami cos u nich zamawiam)
@mnap jak masz znajomych to niech Ci podesla ...ewentualnie moge pomoc przy wysylce .
http://www.cooksongold.com/category_sele...&pagenum=0
Erddill - Faktycznie ceny troche lepsze jak w polszy - tylko ze potrzebuje 14 a nie 18.
No ale tak na przyszlosc jak kupuje to mozna fakture VAT dostac?
Btw. przed chwila dostalem przesylke z Fafreto.pl - zapiecie takie jak zamawialem, wszystko gra. Takze polecam.
(04-02-2015, 10:56 AM)mnap89 Erddill - Faktycznie ceny troche lepsze jak w polszy - tylko ze potrzebuje 14 a nie 18.Kwity jakies przysylaja ... z wszystkimi danymi , kwestia podania detali przy rejestracji .... na rachunku ich nr vat jest , mojego nie ma bo ja nie jestem vat-owiec .(miejsce jest
).
(04-02-2015, 10:56 AM)mnap89 Erddill - Faktycznie ceny troche lepsze jak w polszy - tylko ze potrzebuje 14 a nie 18.Kwity jakies przysylaja ... z wszystkimi danymi , kwestia podania detali przy rejestracji .... na rachunku ich nr vat jest , mojego nie ma bo ja nie jestem vat-owiec .(miejsce jest
).
(04-02-2015, 03:33 PM)mnap89 Popatrz popatrz... a w polszy jak tylko masz do czynienia z metalami szlachetnymi odrazu musisz byc vatowcem, kasa fiskalna itp
(04-02-2015, 03:33 PM)mnap89 Popatrz popatrz... a w polszy jak tylko masz do czynienia z metalami szlachetnymi odrazu musisz byc vatowcem, kasa fiskalna itp
Zle spojrzales szafir. 150 zl brutto za gram. Jak wejdziesz w konkretny produkt to masz podana wage i jaka bedzie cena. Odnosnie tych barankow to cena za pare wychodzi 54 zl.
Wlasciciel podobno dopiero zaczyna z tym sklepem. Zapiecia chyba wloskie - przynajmniej tak wygladaja. Nie mam pojecia. Nie twierdze tez ze to najlepszy sklep. Ot poprostu najlepszy z tego co znalazlem. Bo w armie nie maja akurat takiego zapiecia jakiego szukalem i cena chyba troche wyzsza. byl jeszcze jakis jeden sklep ale tam wychodzilo prawie 180 za gram wiec droze. wybor padl na fafreto. Prawda jest taka ze z takimi polfabrykatami to ciezko... Niby mozna zamowic w odlewni do wlasnego wykonczenia ale te odlewane sa gorsze.
Spoko, kazdy kontakt sie przyda bo jakos ciezko to znalezc.